Duffy
 Getty Images
Scenarij iz noćne more

Oteta, silovana i zatočena: Duffy se oglasila nakon pet godina šutnje i otkrila kroz kakav je pakao prošla

Pjevačica je posljednjih pet godina provela daleko od medija i očiju javnosti. Čini se da je tek sada odlučila otkriti zašto je tome tako, otkrila je kakav joj se stravični scenarij dogodio.

Aimee Duffy, pjevačica poznatija pod umjetničkim imenom Duffy, pauzirala je na dulje vrijeme svoju glazbenu karijeru, a sada je otkrila i možebitni razlog takvoj odluci. Na svom je Instagramu napisala poveću objavu u kojoj je otkrila zašto je nestala, kada i što joj se dogodilo.

'Možete samo zamišljati koliko puta sam pomišljala da ovo napišem. O načinu na koji bih to napisala, kako bih se osjećala nakon toga. Nisam potpuno sigurna zašto je sada pravo vrijeme i zašto se osjećam oslobođeno i uzbuđeno jer progovaram. Ne mogu objasniti. Mnogi od vas su se pitali što mi se dogodilo, zašto sam nestala. Novinar me kontaktirao, našao je način kako doći do mene i sve sam mu ispričala prošlog ljeta. Bio je ljubazan i bilo je nevjerojatno konačno progovoriti', počela je Duffy svoju ispovijest i u nastavku otkrila potresne, šokantne detalje o tome što joj se dogodilo.

'Istina je da sam, i molim vas, vjerujte mi da sam sad dobro i na sigurnom, nekoliko dana silovana, drogirana i držana u zatočeništvu. Naravno da sam preživjela. Oporavak je potrajao. Nema lakšeg načina kako to reći. Mogu vam reći da sam u posljednjem desetljeću tisuće i tisuće dana posvetila tome da opet osjetim radost u svom srcu, a to osjećam sada', rekla je Duffy.

Najavila je i intervju u kojem će dati dodatne odgovore na sva pitanja fanova te dodala da je ovo bio jako težak korak pa je zamolila obožavatelje da ne uznemiruju njezinu obitelj.

Ova iznimno talentirana pjevačica pred sobom je 2008. godine imala blistavu karijeru, najprodavaniji album u Velikoj Britaniji i niz hitova. Posljednji album objavila je 2011. godine, a posljednji uradak potpisala je 2015. Pet godina je prošlo otkako je Duffy radila, posljednjih pet godina oporavljala se očito od stravične traume.

LONDON, ENGLAND - MARCH 29:  Singer-songwriter Aimée Ann Duffy arrives in Downing Street on March 29, 2011 in London, England. The artist known as 'Duffy' attended a meeting hosted by the charity 'Save the Children'.  (Photo by Oli Scarff/Getty Images)
Getty Images
Duffy

Linker
19. travanj 2024 05:24