Obitelj je u šoku

Besana noć Marija Valentića: ‘Sanirali smo dio štete na krovu, uz povremene udare potresa‘

Obitelj kondicijskog trenera je u šoku nakon razornog potresa koji je pogodio njihovu Petrinju, ali i Sisak, Glinu te niz okolnih mjesta. Mario Valentić priskočio je u pomoć i krenuo u sanaciju krova. Ne odustaje ni uz udare potresa.

Kondicijski trener Mario Valentić ne dopušta ni u najtežim danima da klone duhom - niti on niti njegovi najbliži. Pokušava napraviti sve što može u ovim trenucima za svoju obitelj u Petrinji, kao i za grad koji je teško pogođen razornim potresom.

Tijekom jučerašnjeg dana stupili smo u kontakt s Valentićem, koji nam je par kratkih detalja o stanju u Petrinji i njegovom domu otkrio u kratkoj poruci .

Očito je - iza Marija je besana noć. Pokušava zadržati svoj sportski stavi i nastaviti s radovima na krovu čim prije.

"Svi moji su čitavi, i osim malo šoka, dobro i zdravo. Sanirali smo dio štete na krovu (uz povremene udare popratih potresa, što nije ugodno). Sutra nastavljamo. Spavanje, kao što vidite, malo ne ide, ali sve je u redu. Djelujemo - i to je najvažnije", hrabro je rekao Valentić.

Ako je suditi prema fotografijama koje je objavio na društvenim mrežama, uz Valentića i njegovu obitelj u Petrinji je tijekom i nakon potresa bio i njegov stariji sin.

Dječak, kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Mirnom Maras Batinić, uz oca je hrabro obilazio kuću, noseći na sebi zaštitne rukavice i kacigu. Pokušavajući mu uliti hrabrost, ni u najtežim trenucima Mario se nije dao. Mirna je, pak, jedva čekala da joj sin stigne u Zagreb i tijekom jučerašnje večeri to se dogodilo, a poznata mama je odahnula.


ČITAJTE I:

Mario Valentić pomaže u rodnom gradu, Marko Kutlić vozi kombi s potrepštinama za žrtve

Linker
23. travanj 2024 21:59