Vedran Peteh/Cropix
Gloria osobno

Biljana Borzan prisjetila se prošlosti: ‘Moja medicinska sestra mi je rekla: Doktorice, ja vas mrzim!‘

Nakon Zagreba, Splita i Rijeke, Gloria osobno organizirali smo i u Osijeku - u divnom hotelu Waldinger okupivši ‘oko stola‘ našu poznatu europarlamentarku, svestranu glumicu i mladu pjevačicu. U iskrenom razgovoru poznata političarka otkrila je kakav je njezin odnos prema hrani te zašto joj je medicinska sestra rekla da je mrzi!

Iako je vrlo simpatična i srdačna, što se pokazala i gostujući u našem Gloria osobno panelu u Osijeku na temu "Oko stola: hrana, uživanje, hedonizam...", političarka i liječnica Biljana Borzan, jedna od naših najglasnijih pa tako i najpoznatijih europarlamantaraca, otkrila je crticu iz svoje prošlosti koje se i danas sjeća zbog riječi koje joj je uputila njezina nekad bliska suradnica.

Zanimljiva anegdota zaintrigiralaje i druge panelistice - glumicu Aretu Ćurković, pjevačicu Miu Dimšić, ali i našu voditeljicu Barbaru Kolar. O čemu je točno riječ, pogledajte u videu!


Biljana je objasnila i zašto je njezina omiljena suradnica tako reagirala. Također, otkrila je kome može zahvaliti svoju vitku liniju, po čemu se razlikuje od drugih političara, pa i onih iz svoje stranke.

Osim spomenutom anegdotom, Borzan je nasmijala okupljene otkrivši više o svojim kulinarskim počecima i kakvi su komentari njezina supruga bili kad mu je servirala jelo.

Na Gloria osobno panelu otkrila je političarka i kome može zahvaliti što ne mora brinuti hoće li i što će njezina obitelj jesti te dodala jede li više kad je pod stresom. No, da ne bi ispalo kako Borzan o kuhanju pojma nema - što nije istina - prišašnula što je najviše raduje spravljati i zašto se veseli nadolazećem mjesecu.

Osječko izdanje panela Gloria osobno održano je u hotelu Waldinger, uz naše vjerne partnere - Dolcelu, Žuti klik i Belje.

POGLEDAJTE CIJELI PANEL NA TEMU 'OKO STOLA: HRANA, UŽIVANJE I HEDONIZAM...'

Tko je gazda u njihovoj kuhinji, što naše gošće najviše vole jesti, a što spravljati - pogledajte u videu!


Nakon panela u kojemu je Mia Dimšić otkrila koje je najegzotičnije jelo koje je probala, a Areta Ćurković zašto se posebno raduje Božiću - naše su se panelistice zasladile u GOLD by Waldinger slastičarnici finim zalogajčićima.

image
Kakav bi to bio razgovor o hrani da nije bilo hrane!? Ove divote spravili su nam u hotelu Waldinger.
VEDRAN PETEH CROPIX

Domaćin, hotel Waldinger i naš vjerni partner Belje, iznenadili su nas Gloria osobno cheesecake tortom spravljenom samo za ovu prigodu uz nezaobilazni dodatak - ABC sir.

image
Zabavnom druženju u hotelu Waldinger, panelistice i voditeljica Barbara Kolar proslavile su i Gloria osobno cheesecake tortom, spravljenom uspomoć neizostavnog ABC sira.
Vedran Peteh/Cropix

Kako bismo i kod kuće izbjegli krizu za slatkim, Dolcela je osigurala poklon pakete svojih double choco browniesa, idealnih za sve ljubitelje čokolade, a pogotovo one koji ne vole vrijeme provoditi u kuhinji.

image
Glumica Areta Ćurković i političarka Biljana Borzan sa zanimanjem su analizirale sastav Podravkinih brownieja.
VEDRAN PETEH CROPIX
image
Dame su nakon snimanja Gloria osobno panela u Osijeku nazdravile čašom beljskog rosea.
VEDRAN PETEH CROPIX

A kako uz dobru hranu idu i jednako dobra vina, uživalo se i u kapljicama Rosea iz podruma Belje. Na kraju, tri su se dame, naša voditeljica, gosti i redakcija oprostili jedni od drugih ubacivši svoj omiljeni recept u poštanski sandučić Hrvatske pošte, poželivši jedni drugima da i u ovo izazovno vrijeme ne nedostaje ničega na njihovim obiteljskim stolovima. Za to se pobrinuo i Žuti klik koji nudi bogat asortiman proizvoda široke potrošnje.

image
Mlada pjevačica Mia Dimšić svoj je omiljeni recept ubacila u poštanski sandučić Hrvatske pošte...
FOTOGRAFIJE: VEDRAN PETEH CROPIX

Kao uspomenu na ovo divno druženje naše su gošće i voditeljivca na dar od naših vjernih partnera dobile na dar posebno vino - Princ s Dunava s personaliziranom etiketom na kojoj je pisalo njihovo ime.   

image
Pored Rosea koji ih je oduševio, gošće i voditeljica od naših su vjernih partnera - Vina Belje dobile vino Princ s Dunava s personaliziranom etiketom.
VEDRAN PETEH CROPIX

POGLEDAJTE I:

GLORIA OSOBNO ZAGREB NA TEMU "SASTATI SE ILI RASTATI"

GLORIA OSOBNO powered by NATUZZI SHOWROOM ZAGREB & AVENE NA TEMU "BAKE U TOP FORMI"

GLORIA OSOBNO SPLIT NA TEMU "FAMILIJA"

GLORIA OSOBNO RIJEKA NA TEMU "LJEPOTA, ZDRAVLJE I ZADOVOLJSTVO"

Linker
22. prosinac 2020 13:55