Rođen za stage

Bloom ukrao svu pažnju na pozornici Supertalenta, Maja Šuput više nije glavna zvijezda

Pjevačica i voditeljica odnedavno snima novu sezonu Supertalenta, a kad god može sa sobom na posao vodi i malenoga Blooma koji na setu sve zabavlja.

Maja Šuput već je puno puta dokazala da sa svojim sinčićem u naručju jednako dobro obavlja sve radne zadatke pa je bilo samo pitanje dana kad će Blooma sa sobom povesti na snimanje nove sezone Supertalenta čime je odnedavno okupirana. Naravno, taj veliki trenutak za njezinu malenu obitelj Maja je zabilježila na Instagramu, a Story s plavookim mališanom na stageu odmah je postao hit.

"Tatarinov- najslađi kandidat!", šali se Maja u videu, u kojem Bloom pleše i puže na pozornici Supertalenta.

Pratitelji omiljene glazbenice i kraljice društvenih mreža odmah su prokomentirali da joj je sinčić rođen za pozornicu, a neki su je u zafrkaniciji upozorili da se čuva jer je dobila dostojnog nasljednika.

Otkako je počelo snimanje Supertalenta u kojem će i ove godine sjediti u žiriju, kao i svaka druga zaposlena mama Maja Šuput mora balansirati između majčinstva i karijere, no to je za sada odlično ide. Kad god može Blooma vodi sa sobom na posao, a kad je kući maksimalno mu je posvećena. Tako je prije nekoliko dana priznala da se ništa ne može mjeriti s momentom kad poslije posla dođe kući i zagrli sinčića.

image

Bloom Tatarinov

SCREENSHOT INSTAGRAM

"NIšta na kugli zemaljskoj ne može zamijeniti taj tren kad uđem u stan nakon što se nismo vidjeli par sati. Ta ljubav", napisala je uz fotografiju s Bloomom.

image

Bloom Tatarinov

SCREENSHOT INSTAGRAN

Maja i njezina dva dečka, siničić i suprug Nenad Tatarinov, svaki slobodan trenutak koriste i za putovanja pa se slavna obitelj početkom lipnja odmarala u Turskoj gdje se glazbenica napunila potrebnom energijom za iscrpljujuća snimanja i nastupe.

Čitajte i: FANOVE ODUŠEVIO POTEZ MAJE ŠUPUT: MALOG BLOOMA UČI PRAVIM VRIJEDNOSTIMA

Linker
18. travanj 2024 16:39