NEOČEKIVANI POVRATAK

Čuda su ipak moguća! Kim Cattrall se vraća u ‘Seks i grad‘ koji se sada zove ‘And Just Like That...‘?

Iz producentske kuće HBO potvrđeno je da će kanadsko-američka glumica ponovno odigrati svoju najpopularniju ulogu Samanthe Jones u drugoj sezoni TV serijala koji je nastavak ‘Seksa i grada‘.

Nikad ne reci nikad, pogotovo kad je riječ o nastavku serijala koji je obilježio i promijenio povijest televizijske produkcije.

U šest sezona 'Seksa i grada' njegove protagonistice, Njujorčanke Carrie Bradshaw, Charlotte York, Samantha Jones i Miranda Hobbes, postale su simboli i ikone ženske samosvijesti, zrelog ženskog prijateljstva i neobuzdane zabave, te jedni od najpopularnijih ženskih televizijskih likova na prijelazu stoljeća na globalnoj razini.

image

Glavne zvijezde Seksa i grada: Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Nemoguće je pobrojiti kroz što su sve Carrie, Charlotte, Samantha i Miranda zajedno prošle u 94 epizode u šest sezona 'Seksa i grada', pa smo zato jedva dočekali nova uzbuđenja i njihove nove doživljaje u miniserijalu 'And Just Like That...', čije je snimanje najavljeno preklani.

U međuvremenu je emitirano prvih deset epizoda novog miniserijala u produkciji HBO Maxa, ali bez Samanthe Jones među glavnim protagonisticama.

A sada se i ona vraća! Tako barem tvrdi najupućeniji član produkcijskog tima Michael Patrick King, koji je za filmski časopis Variety potvrdio da se lik Kim Cattrall vraća u podjelu.

image

Kim Cattrall na premijeri filma 'Queer As Folk' u Los Angelesu početkom lipnja

CHELSEA LAUREN/OUTFEST/SHUTTERSTOCK

U prvih deset epizoda bila je pristutna kao ideja i razmjenjivala je poruke s Carrie Bradshaw, ali je Kim Cattrall (65) više puta glasno i jasno poručila da se ne želi vratiti i snimati nove nastavke. Svaka akcija izaziva reakciju pa su joj iz producentske kuće poručili da si je time zauvijek zatvorila vrata za mogući povratak, a sad se očito sve promijenilo.

Na pitanje hoće li se Samantha pojaviti u drugoj sezoni King je jasno i glasno odgovorio: "Da!".

U skladu s poslovnom politikom svoje kompanije nije želio iznijeti više detalja, ali je dodao kako je vijest još jako friška, te da je njegov glavni cilj za drugu sezonu bio da sve glavne likove ponovno ujedini. To mu je očito i uspjelo.

Čitajte i: ŽELI DA MU PRISJEDNE SVAKA KAP! ANGELINA PRONAŠLA NAČIN KAKO DA JOŠ VIŠE ZAGORČA ŽIVOT BRADU

Tako će se Kim Cattrall na setu pridružiti kolegicama Sarah Jessici Parker, Cynthiji Nixon i Kristin Davis, a King je, kako kaže, oduševljen što se njujorški seks i grad u punom sastavu ponovno vraća na male ekrane.

image

Kim Cattrall osamdesetih

GLADDEN/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Da se nešto važno događa bilo je jasno još u svibnju kad je izjavio da mu je vrlo teško komentirati kompleksnu i kompliciranu situaciju s Cattrall, ali su njegove diplomatske vještine, socijalna inteligencija i dugi razgovori sa svim uključenim stranama očito bili super uspješni.

Podsjetimo kako je između Kim Cattrall i Sarah Jessice Parker puklo na privatnoj razini, jer je Cattrall bila ogorčena privilegijama i ponašanjem glavne zvijezde te izvršne producentice serije, kao i njezinim tihim bojkotom na setu. Zbog toga je dosad odbijala i najlukrativnije milijunske ponude da se vrati u ekipu i pred kamere.

image

Zvijezde filma Mannequin: Kim Cattrall i Andrew Mccarthy

MOVIESTORE/SHUTTERSTOCK

Prije mjesec dana u razgovoru za časopis Variety dodala je i kako je za revival serijala koji ju je proslavio doznala preko društvenih mreža. A posebno ju je uzrujalo što je njezin lik u nastavku trebao biti uvučen u seks aferu s maloljetnim sinom odvjetnice Mirande Hobbes.

Čitajte i: NOVA ULOGA KREŠE MIŠAKA: ‘DOŠAO JE ČOVJEK KOJI ME NE POZNAJE I TRAŽIO DA RADIM NEŠTO ŠTO MISLIM DA NE MOGU‘

Kako god, sve to je sada prošlost, a što se zapravo dogodilo, te kako se i zašto Kim Cattrall vratila na set možda će jednog dana opisati u svojoj autobiografiji. I to jedva čekamo.

Linker
19. travanj 2024 04:08