Službeno je!

Doris Pinčić više ne skriva novu vezu! Prvom zajedničkom fotografijom otkrila koga ljubi

Čini se kako je početak ljeta otkrio nove ljubavi naših poznatih. Nakon što se jučer glumica Kristina Krepela prvi put u javnosti pojavila u društvu novog dečka, saborskog zastupnika Marina Miletića, svoju je vezu javnosti obznanila i omiljena voditeljica Doris Pinčić.

Iako se već nekoliko puta pisalo o novoj ljubavi omiljene voditeljice, koja nakon razvoda nije željela otkrivati detalje o svom privatnom životu, Doris Pinčić više ne skriva da je u sretnoj vezi.

Na svojim društvenim mrežama objavila je prvu zajedničku fotografiju s novim odabranikom uz komentar "dan za guštanje", a na facebooku je objavila status "u vezi s Davorom Guberovićem" obznanivši tako svima da je sretno zaljubljena u menadžera iz Daruvara. Skladni par dijeli zajedničku strast prema planinarenju i adrenalinskim sportovima, a ako je suditi po fotografijama koje je objavila Doris, uživali su u vožnji motorom po idiličnim istarskim cestama.

image
NIKSA STIPANICEV CROPIX

O njihovoj se vezi prvi put pisalo u ožujku kad je Doris za Gloria.hr ekskluzivno potvrdila "Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla je drugačija od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora," kazala je tada jedna od mnogima omiljenih voditeljica.

image
DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Stigla potvrda! Marin Miletić i Kristina Krepela bez zadrške izmjenjivali nježnosti

Par je, navodno, spojila ljubav prema planinarenju, kojim se slavna voditeljica intenzivno počela baviti u posljednjih godinu dana, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja. Početkom godine par se zajedno uputio u avanturu na bajkoviti Kilimanjaro, a na instagram fotografijama se može vidjeti kako uživaju i u ljepotama hrvatskih planinskih vrhova.

Uz posao i obitelj, Doris se posvetila i akademskoj karijeri te je nedavno diplomirala na Bernaysu.

Linker
17. travanj 2024 22:34