ŽIVOT NAKON RAZVODA

Doznali smo sve o fatalnoj Marijani Gikić: Nova ljubav Zvone Bobana ima velike planove, a on je potpuno podržava!

Nakon iznimno teškog životnog perioda kojeg sa sobom nosi razvod, Zvonimir Boban odlučio je ne tugovati i nastaviti dalje uz 20 godina mlađu stomatologinju s kojom uživa na prvom zajedničkom ljetovanju.

Nova ljubav Zvonimira Bobana otkrivena je svega tri mjeseca nakon što se razveo od dugogodišnje supruge Leonarde Boban. Riječ je o uglednoj stomatologinji Marijani Gikić (33) koja je, kako doznajemo, već nekoliko godina razvedena od Matije Gikića, stomatologa s kojim je radila u njegovoj privatnoj poliklinici. Mlada stomatologinja na društvenim mrežama se predstavila kao 'specijalist stomatološke protetike i Verina mama'. Donedavno je radila u jednoj od vodećih poliklinika u Hrvatskoj - IMED, no, kako doznajemo, ambiciozna Marijana u planu ima otvoriti svoju privatnu ordinaciju u Zagrebu.

U tome je podržava i njezin novi partner Zvonimir Boban kojemu se život u posljednjih pola godine u potpunosti promijenio. Zvone je uvijek isticao obiteljske vrijednosti i naglašavao kako vjeruje u vječnu ljubav, a puna tri desetljeća koliko je bio s Leonardom u vezi u kojoj su dobili petero djece, to je i dokazao, no stvari se u životu ne poslože uvijek onako kako smo željeli i zamišljali.

Ovo je prvo ljetovanje slavnog nogometaša nakon tri desetljeća s novom ženom za koju mnogi već sad ističu kako neodoljivo nalikuje Zvoninoj bivšoj supruzi Lei s početka njihove veze. Kratkokosa brineta rođena je u Bihaću 1988. godine, a nakon mature na zagrebačkom Zdravstvenom učilištu upisuje Stomatološki fakultet. Ondje je diplomirala je 2012. godine, a iste godine upisuje Poslijediplomski doktorski studij Dentalne medicine, dok tri godine kasnije započinje specijalizaciju iz stomatološke protetike. Tijekom rada neprestano se usavršavala na raznim stručnim kongresima i tečajevima. Osim u svoju struku, velika je zaljubljenica u ples, a svojedobno se našla i u ulozi modela za domaću modnu marku. No, uskoro će, nema sumnje, postati i strastveni nogometni fan.

image
Lea i Zvonimir Boban
GORAN MEHKEK/CROPIX

Sada već bivši supružnici Zvonimir i Leonarda Boban prije samo tri mjeseca obavijestili su domaću javnost o razvodu nakon 28 godina braka i 32 veze. „Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život” rekao je Boban početkom svibnja.

Je li jedan od razloga teške odluke bilo i poznanstvo sa stomatologinjom, zna samo njihova obitelj. No, svi oni koji su se proteklih dana zatekli na ljetovanju u Bolu na Braču, mogli su Zvonimira i Marijanu susresti na plažama i šetnji gradom, piše Story. Naime, Bol je godinama bio omiljeno odredište obitelji Boban jer ondje imaju obiteljsku kuću.

Kronologija ljubavi: Lei i Zvoni Bobanu ostvario se san o petero djece, ali jedan drugi koji su sanjali srušio se kao kula od karata

- Želim barem petero klinaca - govorio je bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije još na početku svoje veze s Leonardom. Želja im se i ostvarila, posvojili su četvero predivnih mališana, a onda je za 15. godišnjicu braka stigao najljepši dar – Leina trudnoća i rođenje kćeri Ruže. No, želja za vječnom ljubavi u koju su oboje vjerovali nije se ostvarila. Par se razišao nakon više od tri desetljeća zajedničkog života.

Povratak u Zagreb joj godi: Leonarda Boban blista u vibrantnim komadima koje želimo u ormaru!

Linker
29. ožujak 2024 13:38