novi početak

Povratak u Zagreb joj godi: Leonarda Boban blista u vibrantnim komadima koje želimo u ormaru!

U otkačenom, ali vrlo ženstvenom modnom spoju, bivša supruga Zvone Bobana izgledala je sjajno kada smo je sreli u centru Zagreba u koji se vratila nakon rastave od legendarnog nogometaša.

Leonarda Boban nedavno se vratila u Zagreb iz Švicarske, gdje se prije četiri godine preselila s legendarnim nogometašem Zvonimirom Bobanom zbog njegovog posla u FIFA-i. Ipak, rastali su se nakon 30 godina poznanstva, a Lea je odlučila kako je vrijeme da se vrati u rodni grad.

Čitajte i: Lea Boban nakon razvoda vratila se u Zagreb, među prvima posjetila dugogodišnjeg prijatelja

Naši fotografi uhvatili su je u sjajnom raspoloženju u centru Zagreba, s buketom cvijeća u ruci i sjajnoj modnoj kombinaciji.

image
Leonarda se nakon rastave od Zvonimira Bobana vratila u rodni Zagreb.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Neobičan crveni kaput s puf rukavima i otkačenim ovratnikom odlično joj je stajao, a njegovu vibrantnu boju dodatno je istaknula kontrastnim hlačama na crtu i čizmama sa životinjskim uzorkom.

Iako na prvi pogled sva tri komada su statement za sebe, odlično se nadopunjuju i rade balans, što je nekada teško postići s toliko upečatljivim komadima. Od detalja imala je velike viseće naušnice, nešto prstenja i crnu kožnatu torbu.

image
U veselim bojama Leonarda je izgledala vrlo ženstveno i šik.
MAJA JUROVIĆ/CROPIX

Za Leonardu i Zvonimira Bobana protekla je godina bila prilično turbulentna - početkom godine su okončali brak, ali javnosti su svoju odluku priznali tek početkom svibnja. Upoznali su se davne 1989., vjenčali 1993., a tri godine kasnije posvojili su djevojčicu Mariju.

Čitajte i: Kronologija ljubavi: Lei i Zvoni Bobanu ostvario se san o petero djece, ali jedan drugi koji su sanjali srušio se kao kula od karata

Pet godina nakon Marije posvojili su i dječaka Gabrijela, a 2007. obitelj su postali i za dvoje blizanaca, posvojili su djevojčicu Martu i dječaka Rafaela. Godinu dan kasnije Lea je rodila njihovo prvo biološko dijete - djevojčicu Ružu.

Kada se vratila u Zagreb, Leonarda je posjetila dugogodišnjeg prijatelja Sašu Šekoranju koji nam je ispričao kako je izgledao njihov susret.

"Leonarda se vratila u Zagreb i ostavila mi je buketić Đurđica zamotan u papir s brojem telefona i porukom u kojoj je napisala da živi u susjedstvu. Kada se pojavila predivna u grimizno crvenom ogrtaču na vratima moje cvjećarne, morao sam je fotografirati", rekao nam je Saša.

"Slagao sam novi izlog koji je pun boja i optimizma, a Leina klasična ljepota u kontekstu fluorescentnih boja oduševila me u potpunosti", rekao nam je vlasnik cvjetnog atelijera.

Linker
05. travanj 2024 05:20