‘oduševila me u potpunosti‘

Lea Boban nakon razvoda vratila se u Zagreb, među prvima posjetila dugogodišnjeg prijatelja

Umjetnik Saša Šekoranja nemalo je ostao iznenađen kada je u svojoj cvjećarni pronašao Leinu poruku i Đurđice nakon čega je uslijedilo inspirativno druženje.

U životu Leonarde i Zvonimira Bobana protekla je godina bila turbulentna i prepuna velikih i teških odluka. Ipak, početkom ove godine okončali su privatnu agoniju, a javnost su o svom razvodu obavijestili početkom svibnja. "Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život", kazao je legendarni nogometaš Zvone Boban.

No, čini se kako razvod nije jedina veća odluka koju su donijeli. Naime, Leonarda Boban ovih se dana iz Švicarske, gdje je obitelj odselila prije četiri godine zbog Zvonina posla u FIFA-i, vratila u rodni Zagreb.

Kronologija ljubavi: Lei i Zvoni Bobanu ostvario se san o petero djece, ali jedan drugi koji su sanjali srušio se kao kula od karata

Među prvima je posjetila dugogodišnjeg prijatelja Sašu Šekoranju koji nam je ispričao kako je izgledao njihov susret. „Leonarda se vratila u Zagreb i ostavila mi je buketić Đurđica zamotan u papir s brojem telefona i porukom u kojoj je napisala da živi u susjedstvu. Kada se pojavila predivna u grimizno crvenom ogrtaču na vratima moje cvjećarne, morao sam je fotografirati”, priča nam Saša.

image
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM
image
Lea Boban
FOTOGRAFIJE: PRIVATNI ALBUM

Fotografije u njegovoj cvjetnoj galeriji nastale su potpuno neplanirano.

„Slagao sam novi izlog koji je pun boja i optimizma, a Leina klasična ljepota u kontekstu fluorescentnih boja oduševila me u potpunosti”, rekao nam je vlasnik cvjetnog atelijera, poznat po tome što od cvijeća stvara čistu umjetnost. Sretan je što nam dolazi vrijeme veselja boja i pretjerivanja što se može i primijetiti samo jednim pogledom na njegovu cvjećarnu u kojoj se Lea stopila s cvjetnim dekoracijama.

Linker
17. travanj 2024 17:27