Zločesti dečko

Fenomen Zlatana Ibrahimovića: U mladosti je iz zabave krao bicikle, a danas sve što takne pretvara u zlato

Slavni nogometaš nikada se nije zamarao time što drugi misle o njemu pa je upravo zbog svoje autentičnosti bio hit Sanrema, gdje je nastupio kao gost, a posebno je razveselio pjevačicu narodne glazbe Nadu Topčagić uz čije je stihove izašao na pozornicu.

Glasoviti festival talijanske kancone u Sanremu ove je godine kao suvoditelja angažirao Zlatana Ibrahimovića (39), švedskog nogometnog velikana podrijetlom s Balkana, a on je to gostovanje iskoristio da u prvi plan gurne jednu balkansku glazbenu numeru žestoku poput prepečenice. Na pozornicu je izlazio uz uvodne taktove pjesme “Jutro je”, davnog kavanskog hita folk-primadone Nade Topčagić.

- Kad te nema, bolje da se nisam ni probudila/ Nema mesta na jastuku koje nisam ljubila/ Željo moja, željo moja… - refren je tog narodnjaka koji je nekoć razvaljivao Jugoslaviju, a Zlatanu je poslužio kao uvertira u show kojim je razvalio Sanremo.

Vrhunac Zlatanova debitantskog nastupa na petodnevnom festivalu bio je duet sa Sinišom Mihajlovićem, trenerom nogometnog kluba Bologna.- Ibra i ja, dva ciganina na bini - izjavio je Mihajlović uoči nastupa. - Ne znam što će ispasti od toga, jer dvije stvari koje radim najgore su plesanje i pjevanje, a Ibra isto grozno pjeva

image
S dobrim prijateljem, bivšim nogometašem i trenerom Intera Sinišom Mihajlovićem otpjevao je duet na Sanremu.
MARIA LAURA ANTONELLI/AGF/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Poput svog idola Muhammada Alija, šaljivo se hvalisao, vragolasto provocirao, sipao dosjetke i u trans bacio milijune obožavatelja.

Euforična Nada Topčagić prisjetila se davnih gostovanja u Švedskoj, kad se družila sa Zlatanovim ocem Šefikom, “Bošnjakom s dna kace”, i gledala njegovog sina, mangupa koji je u mladosti iz zabave krao bicikle, kako s ruksakom na leđima odlazi na trening.

Kad je doznala da nakon Sanrema cijeli svijet govori o njezinoj 32 godine staroj pjesmi, Nada nije mogla doći k sebi.

image
Folk-zvijezda Nada Topčagić sretna je što je Zlatan odabrao njezin hit prilikom dolaska na pozornicu.
M. M./ATA IMAGES/PROFIMEDIA

- Nisam mogla zamisliti da ću dočekati ovakvo jutro. Ovo je vrhunac moje karijere. Zlatan je mene bacio totalno u orbitu, totalno me katapultirao. Šta bolje da poželiš u životu?

Cijelu priču o slavnom nogometašu pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je na kioscima od danas, 11. ožujka 2021.!

image
Gloria produkcija

U novom broju magazina Gloria čitajte i:

PAOLO TRAMEZZANI Talijan na klupi Hajduka

VALENTINA BIFFLIN Prva dama hrvatske odbojke

LJEPOTA Cate Blanchett i carstvo parfema

ZDRAVLJE Ana Tečić Vuger: Nova nada za hrabre žene

STIL ŽIVOTA Ana-Marija Percaić: Do lustera u pet koraka

PUTOVANJE: AL AIN Matija Marinić u sportskoj oazi usred pustinje

FELJTON: CAREY MULLIGAN Žena koja puno obećava

Linker
25. travanj 2024 14:26