TAKO TUŽNO

Godinama se bori s kilogramima: Pjevačica objavila emotivni video u kojem priznaje da se sama sebi gadi

Bebe Rexha je također priznala da njezina borba sa izgledom svog tijela dolazi iz "mjesta povrijeđenosti i zbunjenosti" oko toga kako si pomoći, priznajući da se također bori s time kako voljeti sebe.

Mlada američka pjevačica Bebe Rexha (32) podijelila je emotivni video o svojoj borbi s viškom kilograma i slikom o svom tijelu u blagdansko vrijeme, priznajući da se ne osjeća ugodno u vlastitoj koži, piše Page Six.

"Dakle, praznici su i znam da bismo svi trebali biti veseli", započela je 32-godišnja pjevačica u videu objavljenom na TikTok u ponedjeljak te nastavila: “Mislim da sam najteža što sam ikada bila. Upravo sam se izvagala i ne osjećam se ugodno dijeliti svoju težinu.”

Rexha, čije je pravo ime Bleta Rexha, rasplakala se dok je snimala video: "Osjećam se samo odvratno, znate, u vlastitom tijelu", rekla je.

Pjevačica pjesme "Me, Myself, & I" objasnila je da nije htjela toliko objavljivati ​​na svom Instagramu i TikToku jer se osjeća jako loše zbog svoje težine.

“Ne osjećam se dobro u svojoj koži, a kad se ne osjećam dobro, ne želim ništa objavljivati, i to je stvarno razlog zašto nisam objavljivala u posljednjih godinu dana ili bar onoliko koliko sam nekad”, rekla je.

image


Bebe Rexha

ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: VIDEO: Ujedinjeni u borbi protiv debljine! Vodeći medicinski stručnjaci progovaraju o gorućem problemu

Rexha je također priznala da njezina borba sa izgledom svog tijela dolazi iz "mjesta povrijeđenosti i zbunjenosti" oko toga kako si pomoći, priznajući da se također bori s time kako voljeti sebe.

Pjevačica ima povijest dijeljenja pozitivnih poruka o pogledu na svoje tijelo sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

U lipnju je na TikToku podijelila video na kojem je odjevena u seksi donje rublje, tražeći od gledatelja da "normaliziraju" žene veće tjelesne građe, a u prosincu 2019. pozirala je u bikiniju na Instagramu gdje je ponosno pokazala svoje strije.

image


Bebe Rexha

ABC/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: VIDEO: Ima li debljina utjecaj na neplodnost i kako hormoni djeluju na na pretilost govore medicinske stručnjakinje

Često se obrušavala na one koje je sram svog tijela, a čak je i udarila jednog muškog direktora koji joj je rekao da je prestara za objavljivanje seksi fotografija u kolovozu 2019.

“Dosta mi je stavljanja u kutiju. Ja stvaram svoja pravila”, napisala je tada. "Umoran sam od žena koje se etiketiraju kao 'vještice' kad ostare, a dečki s godinama budu etiketirani kao seksi."

Linker
23. travanj 2024 20:15