RONALD GORSIC/CROPIX
nije bilo kriznih situacija

Goran Milić u bolnici, bori se s koronavirusom: ‘Kažu da sam ja ipak u rizičnoj skupini‘

Legendarni televizijski urednik i novinar sa suprugom je nedavno otputovao u Slano. Umjesto uživanja u suncu i svježem zraku, brzo su Goran i Ana Milić saznali da su se zarazili koronavirusom.

Televizijska legenda, urednik i novinar Goran Milić preventivno je zadržan u dubrovačkoj bolnici nakon što su on i njegova supruga dobili lagane simptome i pozitivne testove na koronavirus, piše Jutarnji list. Njegova supruga Ana i on odlučili su kraj prošle godine i početak ove provesti u njihovoj kući u Slanom.

Prvi simptomi tri dana nakon dolaska u Slano: Umjesto da uživaju u svježem zraku i suncu, ubrzo su po dolasku dobili temperaturu.

Ana Milić izjavila je da ne znaju gdje su se sreli s virusom, no reagirali su hitno i javili se liječniku zbog testiranja. Simptomi su kod oboje bili blagi, samo s povišenom temperaturom. Ipak, liječnici su Milića odlučili zadržati u bolnici.

image
Goran Milić preventivno je zadržan u dubrovačkoj bolnici jer je, ipak, u rizičnoj skupini.
BORIS KOVACEV/CROPIX

"Kažu da sam ja ipak u rizičnoj skupini. Niti u jednom trenutku nije bilo neke krizne situacije. Nalazi su mi dobri već nekoliko dana i nadam se da će me otpustiti iz bolnice u nedjelju. Opreza nikad dosta s ovim virusom. Imam prijatelje koji su bili dobro, nalazi dobri, a onda im se stanje odjednom pogoršalo. U svakom slučaju, slušam stručnjake", rekao je legendarni televizijski novinar i urednik.

Linker
09. siječanj 2021 20:31