GDJE MU JE KRAJ

Holivudski bogataš bivši je beskućnik i striper koji s ‘učiteljicom života‘ moli, posti i čeka treće dijete

Američki glumac Chris Pratt u drugom braku sa suprugom Katherine Schwarzenegger, kćerkom filmskog Termintora, čeka bebu.

Hollywood je mjesto najneobičnijih priča, a među njima su tek rijetke usporedive s biografijom proslavljenog glumca s A liste - 42-godišnjeg Chrisa Pratta. Zvijezda akcijskih spektakala kao što su 'Čuvari galaksije', 'Jurski svijet', 'Osvetnici' i 'Thor' upravo je objavio da s deset godina mlađom suprugom Katherine Schwarzenegger, s kojom ima 16-mjesečnu kćerkicu Lylau Marie, čeka drugo dijete. I to nakon što je na društvenim mrežama šaljivo prokomentirao stanje između vlastita četiri zida, te suprugu titulirao "apsolutnom šeficom" u obitelji, čestitajući joj tako 32. rođendan.

Katherine Schwarzenegger autorica je popularnih knjiga samopomoći i učiteljica života koja drugima pomaže da se izbore s užasima svakodnevice u potrošačkom društvu, a još je važnije što je ona najstarija kći holivudskog superstara i bivšeg republikanskog guvernera Arnolda Schwarzeneggera iz njegova braka s publicistkinjom Mariom Shriver.

"Ti si divna žena, majka, pomajka i životna partnerica. Ne možeš zamisliti koliko mi značiš, bez tebe bih bio potpuno izgubljen čovjek. Lijepa si, snažna poput nokta, razumna, duhovna, duboko misaona, izvanredno pametna..." tako glasi početak tirade komplimenata kojima je voljenu na Instagramu zasuo popularni glumac, a završio ju je riječima da su njih dvoje jednostavno perfektan par.

Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger zaručili su se nakon sedam mjeseci veze - započeli su je 2017., i to nakon dugotrajne duhovne vježbe, tijekom koje su oboje proveli 21 (dvadeset i jedan) dan u molitvi i postu kako bi očistitili vlastiti duh i dušu.

Čitajte i: PRESLATKIM VIDEOM CRISTIANO RONALDO I GEORGINA OTKRILI SPOL BLIZANACA: ‘LJUBAV NIKAD NE PRESTAJE...‘

Na zarukama je Prattu čestitala i bivša supruga, glumica Anna Faris (45), s kojom je u braku proveo osam godina i dobio 9-godišnjeg sina Jacka. Anna Farris je poznata i kao kontraverzna feministica koja si je estetskim kirururškim zahvatom dala povećati grudi, o čemu bez dlake na jeziku javno govori.

"Izdajem li svoj rod ili sebe čineći takve stvari? Ne, jednostavno želim popuniti svoj kupaći kostim, radi se samo o tome", izjavila je Farris u razgovoru za časopis Women's Health 2018.

S bivšim suprugom je ostala u dobrim odnosima, ponajprije zbog sina Jacka, rođenog devet tjedana prije termina - zbog čega je dječak proveo mjesec dana u inkubatoru u rodilištu prije nego što je s majkom otpušten kući.

"Uložili smo nadljudske napore kako Jack ne bi bio pogođen našom rastavom. Najvažnije nam je da naš sin bude sretan", rekla je Anna, dok je Chris bio direktniji.

"Razvod je užasna stvar, no naš brak to nije bio jer smo dobili dijete koje obožavamo. Zbog Jacka se uvijek trudimo pronaći zajednički jezik i način kako da budemo ljubazni jedno prema drugome. Nije uvijek jednostavno i idealno, ali trudimo se", rekao je glumac.

Najzanimljivija činjenica iz njihove brakorazvodne parnice je članak ugovora prema kojem supružnici moraju nastaviti u blizini - maksimalno osam kilometara jedno od drugoga - i to zbog dobrobiti njihova sina kojem su na taj način željeli olakšati život na dvije adrese. A o svakom duljem izbivanju s adrese prebivališta moraju se međusobno obavijestiti - tri mjeseca unaprijed.

S obzirom na financije kojima raspolažu to nije veliki problem, jer si oboje mogu priuštiti kuće u elitnom kvartu - vrijednost bogatstva Chrisa Pratta procjenjuje se na 60 milijuna dolara, a Anna Faris raspolaže s dvostruko manjim, ali još uvijek respektabilnim iznosom od 30 milijuna dolara.

No, za razliku od svoje prve, a pogotovo sadašnje supruge Chris Pratt nije rođen sa srebrnom žlicom u ustima.

Njegovi počeci bili su skromni jer je rođen u radničkoj obitelji: njegova majka bila je prodvačica u supermarketu, a pokojni otac rudar i građevinski radnik. Kao tinejdžer je bio prvak u wrestlingu, američkom hrvanju, a nakon prekida studija za trajanja prvog semestra, preselio se na Havaje, gdje je živio kao beskućnik u autoprikolici.

Čitajte i: THE BOSS PREKO NOĆI BOGATIJI ZA POLA MILIJARDE DOLARA: ‘MORAM SE POBRINUTI ZA DJECU!’

"Pušili smo travu i opijali se na plaži i zarađivali tek toliko koliko nam je bilo dovoljno za benzin, hranu, opremu za ribičiju i ostale potrebe", ispričao je Pratt u razgovoru za britanski The Independent. Tada je paralelno radio kao striper u lokalnom klubu, trgovac u diskontu, te volontirao u kršćanskoj misionarskoj organizaciji Jews for Jesus.

Ti dani su za njega danas daleka prošlost i Chris Pratt se takvim avanturama sigurno neće vratiti - barem dok o njemu s ljubavlju skrbi supruga Katherine Schwarzenegger, s kojom će iduće godine u naručju zanunati svoju treću bebu.

Linker
18. travanj 2024 03:58