Lana Jurčević u visokim čizmama
 Instagam
da ti srce pukne

Lana Jurčević odala koga prvo želi posjetiti nakon pandemije i nema onoga kome nije zasuzilo oko

Pjevačica Lana Jurčević odala je što joj najteže pada u doba pandemije i koga je prva osoba koju će posjetiti.

Epidemiološka situacija je puno povoljnija ovih dana, čini se da ćemo uskoro biti barem blizu načina života kakvog smo imali. Ipak, određene mjere su i dalje na snazi, tako da još uvijek priželjkujemo neke stvari na koje ćemo morati još malo i pričekati. Lana Jurčević je hrvatskom glazbenom savezu otkrila što će prvo napraviti kad prođe pandemija.

Instagram
Lana Jurčević

Lana kaže kako se najviše veseli tome što će vidjeti baku, koju nije vidjeli ni čula skoro dva mjeseca. Prošle godine je na Instagramu objavila njihovu neodoljivu zajedničku fotografiju povodom njezinog 90. rođendana.

"Meni je jedna baka u staračkom domu. To općenito mi je bolna točka, ali postoje razlozi za to, da ne ulazim u detalje, osim da ne može iz kreveta. Nego.. užasno mi je da joj se ne možemo ni na koji način obratiti, nazvati, mahnuti joj. NIŠTA. Em su zatvorili dom (što je ok zbog sigurnost), em ih je tresao potres, još tjednima nakon ona dva najjača kao i nas ostale (ali samo mogu zamisliti stanje straha kad si sam i zakucan za krevet). Svaki razgovor joj puno znaci da joj mozak radi bar malo i sad nam je i to oduzeto. Mobitel nije opcija, pogubila bi ga medu plahtama i ne bi znala baratati s njim. Ne možeš ti njima starijima više ni objasniti što se točno događa vani… ali znam i sigurna sam da se osjeća napušteno i samo...", napisala je nedavno Lana.

Pročitajte i:

Razlika u svega 10 minuta: Lana Jurčević pokazala jeftino rješenje za gorući beauty problem

Odjeća za po doma ne mora biti dosadna: Našli smo divne komade dostupne u online trgovinama

Lana Jurčević već je spremna za proljeće: Na špici iznenadila 'vrućim' komadom kojeg ćemo svi nositi sljedeće sezone

Linker
15. travanj 2024 17:14