KRONOLOGIJA LJUBAVI

Ljubavni život obilježile su joj veze s glazbenicima, glumcima i sportašima, no samo do prvog dečka joj je još uvijek stalo

Pop pjevačici Rihanni njujorški je reper ASAP Rocky posljednji u nizu glazbenika koji su joj obilježili privatni život.

Po mnogima najutjecajnija glazbenica 21. stoljeća u proteklih petnaest godina prošla je put anonimne djevojčice s Barbadosa do svjetske zvijezde s više od 250 milijuna albuma prodanih diljem svijeta, te četrnaest broj jedan pjesama samo u Sjedinjenim Državama. Rihanna je uz to dobitnica devet nagrada Emmy, trinaest nagrada American Music, a pritom je i najimućnija glazbenica na svijetu čije se osobno bogatstvo procjenjuje na 1,7 milijardi dolara.

image

S prvim dečkom Negusom Sealyjem ostala je dobra prijateljica

FAME PICTURES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Rihanna je trudna! Glazbena i modna ikona čeka prvo dijete s reperom A$AP Rockyjem

Ni privatni život nije joj manje zanimljiv. Na njezinoj listi ozbiljnih veza je sedam imena - uglavnom glazbenika, a dejtala je i sa slavnim sportašima poput Lewisa Hamiltona, pilota bolida formule 1, nogometaša Karima Benzeme, te glumaca Leonarda DiCarprija, Ryana Phillipea, Wilmera Valderrame, Shiae LaBeoufa...

Ririna prva prava veza bila je s Negusom Sealyjem, tri godine starijim poduzetnikom s Barbadosa: upoznao ih je zajednički prijatelj i bila je to ljubav na prvi pogled. Tada 15-godišnja Rihanna sanjala je o karijeri u šoubiznisu, a prekinuli su nakon tri godine kad se - preselila u Ameriku, ali su i dalje - prijatelji.

image

S producentom Jay-Z-jem prohodala je nakon preseljenja u Sjedinjene Države

MARION CURTIS/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Nakon kraće veze s jednim od najutjecajnijih producenta Jay-Z-jem, na red je došao pjevač Chris Brown, a njihovu je burnu vezu obilježilo i fizičko nasilje. Zbog ozljeda lica koje nije mogla prikriti Rihanna je 2009. morala otkazati zakazani nastup na dodjeli Grammyja, a Chris Brown iste je godine osuđen na uvjetnu petogodišnju zatvorsku kaznu sa zabranom prilaska bivšoj djevojci.

image


Chris Brown razrezao joj je trotu na proslavi povodom dodjele nagrada Grammy 2008.

DAVID CRICHLOW/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Zlim jezicima stala na kraj odvažnim potezom: Rihanna otvorila trgovnu seksi donjeg rublja u prijestolnici kocke

Burna je bila i njezina veza s kanadskim reperom Drakeom koja je s brojnim prekidima i novim počecima potrajala - sedam godina. Drake joj je posvetio pjesmu na svakom svom albumu od "Thank Me Later" objavljenog 2010. do "Viewsa" 2016. U talk showu The Shop izjavio je kako je u Riri bio zaljubljen od svoje 22. godine, te da je s njom sanjao obitelj i djecu, a razočarao se kad je shvatio da će ti njegovi snovi ostati samo mrtvo slovo na papiru.

image

Kanadski reper Drake dopratio ju je na dodjelu glazbenih nagrada MTV-ja 2016. u New Yorku

STEPHEN LOVEKIN/SHUTTERSTOCK

Nakon Drakea upustila se u kraću vezu s američkim reperom Travisom Scottom, koji trenutačno u vezi s Kylie Jenner iščekuje rođenje drugog djeteta.

image

S milijarderom Hassanom Jameelom na ljetovanju u Italiji 2019.

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Samo desetak dana prije početka suđenja Rihanna povukla tužbu protiv svog oca Ronalda

Prije nego što je upoznala svog posljednjeg repera u nizu ASAP Rockyja, s kojim će u kolovozu u naručju "zanunati" svoju prvu bebu, tri i pol godine je provela uvezi sa saudijskim biznismenom, kolekcionarom i filantropom Hassanom Jameelom. Hoće li se s reperom iz njujorške četvrti Harlem, kojeg poznaje odavno jer joj je bio predizvođač na svjetskoj turneji "Diamonds" 2013. napokon smiriti - tek ćemo vidjeti.

Vijest o trudnoći komentirao je i Rihannin otac s kojim je još lani bila u ne baš dobrim odnosima. Podsjetimo, pop zvijezda ga je krivila da je zloupotrijebio njezino ime u korist svoje kompanije i 2019. podigla tužbu za lažno oglašavanje i narušavanje privatnosti. No, pred kraj suđenja je odbacila optužbe.

image

Rihanna i njezin otac Ronald Fenty u prošlosti su imali razmirica zbog njegovih ovisnosti.

FOTOGRAFIJE: DAVID CRICHLOW/SHUTTERSTOCK

"Ushićen sam", rekao je Rihannin otac Ronald Fenty za Page Six iz svog doma na Barbadosu, dodajući: "Tako sam sretan da sam skočio od sreće. Još uvijek sam tako uzbuđen. Rihanna je uvijek govorila da želi djecu, da voli djecu. Uvijek se brine o djeci svojih rođaka… bit će dobra mama.”

Inače, Fenty je upoznao Rockyja nakon što ga je njegova kći dovela kući na karipski otok u prosincu 2020. godine. Tada ga je nazvao “vrlo cool tipom”.

Vijest da će postati djed otkrila mu je kćer tek u nedjelju kada ga je nazvala, nakon čega mu je poslala i nekoliko fotografija koje je Fenty komentirao: "Lijepa je iznutra i izvana".

Linker
19. travanj 2024 19:37