Ekskluzivne fotografije

Momačka i djevojačka u jednom: Hana i Grašo slavili su uz hitove 80-ih, a Domenica pokazala dečka

Prije nego što su stali pred oltar, Hana i Petar su organizirali večeru na kojoj se odlično jelo, pilo i zabavljalo, a tamo su se pojavila i neka nova lica.

Večer prije nego što su Petar Grašo i Hana Huljić stupili pred svadbeni oltar, par je obilježio zajedničku djevojačku i momačku večer u Žrnovnici na kojoj su bili prisutni gotovo svi uzvanici sa svadbe.

Podsjećamo, iako je njihova svadba bila najiščekivaniji događaj ove godine, par ju je odlučio obilježiti u krugu obitelji i najbližih prijatelja pa ih je na fešti večer prije vjenčanja, kao i na samoj svadbi, bilo svega tridesetak. Prve dojmove nakon vjenčanja, mladenci su podijelili s magazinom Gloria.

"Bilo je lijepo! Puno sreće na jednom okupu", komentirala je Hana za Gloriju, presretna što je taj dan prošao baš onako kako je htjela.

Kako smo ekskluzivno donijeli vijest, djevojačku i momačku mladenci su u petak organizirali kod Grašinog kuma, u restoranu Kristijana i Julije Kelam nedaleko Splita. Tih nekoliko sati veselog druženja uoči dana vjenčanja obilježili su, rekli su nam neki od uzvanika, sreća i uzbuđenje.

Vlasnik restorana Kristijan Kelam otkrio nam je što je bilo na jelovniku koji je složen prema Petrovoj i Haninoj želji, dok su svi uživali u veseloj glazbi iz osamdesetih godina. Naime, u čast Grašinoj majci Snježani koja je rodom iz Poljica, poslužen je soparnik kao tradicionalno jelo toga kraja.

image

Iako je njihova svadba bila najiščekivaniji događaj u godini, par ju je odlučio obilježiti u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

PRIVATNI ALBUM

Osim toga, gosti su uživali u dvije godine starom pršutu koji je težio 16 kilograma, kruhu ispod peke, travničkom siru i kajmaku koji je donio jedan od uzvanika. Kasnije su uživali u janjećim bržolama, latežini i telećem vratu na žaru, ali i u vrhunskom kavijaru za koji se pobrinula supruga vlasnika restorana, inače Ruskinja. Desert je obilježio tiramisu na kojemu su se isticali novi Hanini inicijali, "HHG", a mladenku je to posebno obradovalo.

Slavlje ljubavi dočarano je i uređenjem prostora u kojemu su se nalazili crveni baloni u obliku srdaca.

Na večeri se, između ostalih, pojavila i glazbenica Domenica Žuvela koja je povodom djevojačke svoje najbolje prijateljice po prvi puta otkrila svoga odabranika, a tamo je bila i Grašina samozatajna sestra Buga u društvu supruga, košarkaša Leon Radoševića.

Grašo se tom prilikom pohvalio svojim chardonnayem i rose pjenušcem koji priprema s jednim od kumova, sommelierom i chefom Tomažem Kavčičem.

Podsjećamo, Hana i Petar dan kasnije su izmijenili bračne zavjete u crkvi sv. Dominika, tik uz Dioklecijanovu palaču, a vjenčao ih je jedan od omiljenih splitski župnika, Jozo Čirko. Ove će trenutke posebno pamtiti Petar, koji nije mogao suspregnuti suze kad je zbor na kraju ceremonije počeo pjevati njegovu omiljenu pjesmu Beatlesa All You Need Is Love.

Linker
18. travanj 2024 13:09