NJEGOVE ULOGE ŽIVOTA

Možete li ovog tipa zamisliti kao Ronalda Reagana? PLUS: Četvrta supruga od njega je mlađa 39 godina!

Američki glumac Dennis Quaid proslavio se ulogama u holivudskim hitovima ‘Ralje‘, ‘Traffic‘, ‘Daleko od raja‘ i ‘Dan poslije sutra‘, a sad čeka premijeru biografske drame ‘Reagan‘ o četrdesetom američkom predsjedniku.

Proslavljenog američkog glumca Dennisa Quaida (68), jednu od rijetkih holivudskih ikona koja još čeka svog prvog Oscara, osim na velikom platnu i malom ekranu možete gledati i uživo, kao pjevača i ritam gitarista njegovog benda Sharks.

Glazba mu je u krvi od djetinjstva, pjesme piše, sklada i nastupa već 45 godina, a zadnji nastup odradili su ovih dana u Solana Beachu u Kaliforniji. U publici je bila i Quaidova četvrta supruga Laura Savoie, bolničarka, koja je od njega mlađa 39 godina.

image

Dennis Quaid u akciji s bendom The Sharks

DR RISHI DEKA/SHUTTERSTOCK

Laura će ga pratiti i na crvenom tepihu biografske drame 'Reagan' čija se premijera očekuje ove godine, a Dennis Quaid u njemu igra naslovnu ulogu Ronalda Reagana, četrdesetog američkog predsjednika, prvog i zasad jedinog holivudskog glumca koji je Sjedinjenim Dražavama upravljao iz Ovalnog ureda u Bijeloj kući u Washingtonu.

image

Dennis Quaid i Laura Savoie na dodjeli glazbenih nagrada CMT u Nashvilleu

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Fanovi su oduševljeni izborom Dennisa Quaida za tu ulogu Ronalda Reagana, a to mu je bilo prvo snimanje koje je odradio uz podršku Laure Savoie.

Čitajte i: JEDNI OD NAJCIJENJENIH HOLIVUDSKIH SUPRUŽNIKA STIŽU U HRVATSKU KAO GOSTI DRUGOG PONTA LOPUD FESTIVALA

Upoznali su se u svibnju 2019. i bila je to ljubav na prvi pogled. U listopadu iste godine su se zaručili, a vjenčali su se preklani u Santa Barbari.

Glumac iza sebe ima brakove s kolegicama P. J. Soles i Meg Rayn, a njegova treća supruga Kimberly Buffington je vlasnica teksaške agencije za nekretnine. S Meg Ryan ima sina Jacka Henryja Quaida, 30-godišnjeg glumca, a s Kimberly Buffington 15-godišnje blizance Thomasa Boonea i Zoe Grace.

image

Glumac je pjevač i gitarist u svom bendu

DR RISHI DEKA/SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 17:59