Još malo!

Nakon propuštene prilike napokon vjenčanje: Naš proslavljeni putopisac dočekao najvažniji dan!

Kristijan Iličić svoju će djevojku Andreu Trgovčević pred oltar odvesti u svibnju. Par će se vjenčati u Zagrebu, a ako je suditi po pozivnici, imat će tematsko vjenčanje.

Kako doznajemo, najpoznatiji domaći travel bloger Kristijan Iličić i njegova djevojka i suputnica Andrea Trgovčević u bračnu luku će uploviti na samom početku mjeseca svibnja. Za izmjenu zavjeta odabrali su jednu zagrebačku crkvu.

Mladenci su uzvanicima već poslali pozivnice tako da bi ovoga puta sve trebalo ići po planu. Podsjetimo, mladi bloger, digitalni nomad i putnik svoju je svadbu prije dvije godine morao odgoditi zbog korone. Kako je 2020. otkrio za naš portal, on i Andrea zbog toga su bili duboko razočarani jer su svadbu do detalja isplanirali. I tada su za njihov mjesec ljubavi odabrali svibanj, a posebno su se bili potrudili oko bračnog putovanja koje je trebalo trajati puna tri mjeseca.

image

Poznati hrvatski putopisac i njegova buduća supruga imat će tematsko vjenčanje.

Kristijan Iličić

"Kraj svibnja bio je rezerviran za vjenčanje sa zaručnicom Andreom, a nakon toga smo planirali otići na tromjesečno bračno putovanje. I svadbu i medeni mjesec, nažalost, odgodili smo za sljedeću godinu, a u planu je i dalje putovati Oceanijom, odnosno otočnim državama u Tihom oceanu kao što su Fidži, Tuvalu, Palau, Kiribati, Samoa, Maršalovi otoci i Solomonovi otoci. Najviše se radujemo državi Nauru, najmanje posjećenoj zemlji svijeta te jedinoj bez glavnog grada i turističke infrastrukture. Njena je ukupna površina tek 21 četvorni kilometar, a priroda je čarobna. Kao putniku, cilj mi je posjetiti i istražiti svaku državu svijeta, a tek sam na pola puta. Oceaniji se Andrea i ja iznimno veselimo i, kao i inače, nećemo unaprijed u detalje planirati put. Pustit ćemo da nas on sam vodi...", povjerio nam je Kristijan prije dvije godine.

Čitajte i: Najopasnija zemlja na svijetu! Naš poznati bloger za dlaku izbjegao talibane - pa upoznao pravi Afganistan

S obzirom na pozivnicu u obliku ukrcajne propusnice, za pretpostaviti je da će budući supružnici, koji su zajedno proputovali preko stotinu zemalja, i na svom vjenčanju imati brojne podsjetnike na njihovu najveću zajedničku strast.

Linker
25. travanj 2024 02:06