Samozatajni glumac i trener

Ne vjeruju mu baš svi! Životni partner Britney Spears konačno se oglasio o životu s pjevačicom

Sam Asghari već je četiri godine najbliža osoba pop princeze. Britney Spears sretna je uz 12 godina mlađeg osobnog trenera i glumca, koji joj je i u najtežim danima velika podrška.

Dokumentarac "Framing Britney Spears" počeo se prikazivati 5. veljače na televizijskom kanalu FX i u online videoteci Hulu pa proslavljena pop princeza ponovno privlači pozornost javnosti. Prevelika pozornost koštala ju je, uz niz ostalih nesretnih faktora, mentalnog zdravlja pa je Britney već dugi niz godina pod skrbništvom svog oca.

Stoga su njezini obožavatelji pokrenuli pokret "Free Britney", kojim urgiraju da se izmijeni pravni status pjevačice, kako bi ponovno mogla donositi vlastite odluke, voditi karijeru i imati kontrolu nad znatnim financijskim sredstvima koje je priskrbila tijekom dugotrajne karijere.

Čitajte i: Tko je smjestio Britney Spears? ‘Ogavno je kako se odnose prema njoj‘: Novi dokumentarac otkriva puno

Ima li itko oko Britney čiste i poštene motive?

Dok neki pokret obožavatelja vide kao teoriju zavjere, drugi su uvjereni da nitko oko Britney nema poštene namjere, pa čak ni njezin partner, glumac i osobni trener Sam Asghari. Tvrde da on nije njezin ljubavni partner, već čuvar koji pazi da pjevačica ne pobjegne iz zatočeništva. On se na takve glasine ne osvrće, već u razgovoru za People tvrdi da se raduje sretnoj i normalnoj budućnosti s pjevačicom.

Čitajte i: Britney Spears želi svoju slobodu natrag: Neće nastupati, ali je u inat napravila potez karijere

Sam se oglasio o životu s Britney, iako to radi iznimno rijetko

"Nikada nisam htio ništa doli najbolje za svoju bolju polovicu i nastavit ću je podržavati dok slijedi svoje snove i stvara budućnost koju želi i zaslužuje. Zahvalan sam svima za ljubav i podršku koju joj šaljete sa svih strana svijeta. Radujem se normalnoj, divnoj zajedničkoj budućnosti", izjavio je Sam povodom izlaska spomenutog dokumentarca. Uradak je to koji Britney nije autorizirala, a ova Samova izjava možda i znakovita reakcija na sve ono što se događa oko njegove partnerice posljednjih godina.

image
Sam i Britney u vezi su četiri godine, upoznali su se na snimanju spota 2016. godine.
BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Borba za slobodu: Britney Spears možda više nikad neće nastupati, ako se jedna stvar ne promijeni

Par je u ljubavnoj vezi od 2017., a svoju romansu drže privatnom, tek ponekad na društvenim mrežama pjevačica s obožavateljima podijeli crticu iz zajedničkog života. Ljubavna priča je, unatoč zlim jezicima, ipak čvrsta.

Linker
18. travanj 2024 09:27