sve svadbene fotografije

Novi početak Monike Kravić! Razvod i teški gubitak dogodili su joj se u isto vrijeme, no sreća ju je čekala iza ugla

Scenografkinja i producentica Monika Kravić savršeno je izrealizirala intimno vjenčanje s odvjetnikom Franom Olujićem s kojim će najesen dobiti bebu, a cvijeće na buketu ima simbolično značenje jer je posvećeno njezinim sinovima i pokojnoj majci.

Samo četiri dana prije 44. rođendana, odvjetnik Fran Olujić je 1. svibnja izmijenio bračne zavjete s Monikom Kravić (38), scenografkinjom, realizatoricom te kreativnom videoproducenticom na radiju narodni te narodnom TV-u. Poštujući stroge epidemiološke mjere vjenčali su se u krugu najuže obitelji pa su na svadbenoj večeri uživali s kumovima i roditeljima te Monikinim sinovima iz prvog braka. I dok na svim vjenčanjima uzvanice s nestrpljenjem čekaju trenutak da mladenka baci buket, Monika Olujić svoj gotovo da i nije ispuštala iz ruke.

image
Mladenka je odabrala vjenčanicu britanske marke Safiyaa i sandale Jimmy Choo, a buket je izradila arhitektica Boška Bahtijarević.
Petar Jurica

Ništa čudno, jer u taj je buket uz pomoć arhitektice Boške Bahtijarević, koja ga je i izradila, pretočila silne emocije koje su je obuzele. Naime, svoju sreću mladenka nije mogla podijeliti s majkom Mirom koja je prije četiri i pol godine, u vrijeme kad se Monika razvodila od prvog supruga Marija Mamića, izgubila dugogodišnju borbu s teškom bolešću. Stoga je tri orhideje bivša TV novinarka posvetila majci, dva plava cvijeta sinovima Josipu (12) i Jakovu (8), a ostalo cvijeće iz vintage buketa prštalo je jarkim bojama. Time je odala koliko je sretna zbog braka s Franom, ali i zbog činjenice da je u četvrtom mjesecu trudnoće te da ponovno čeka sina.

image
Prvi ples mladenaca bio je uz taktove pjesme ‘Visine’ Matije Cveka.
Petar Jurica

Čitajte i: Doznajemo! Monika Kravić rekla ‘da‘ poznatom odvjetniku, proslavili u najužem krugu bliskih ljudi

Čitajte i: Monika Kravić trudna: ‘Fran i ja smo sretni što ćemo postati roditelji. Nema ništa ljepše od rađanja novog života‘

Od buketa se odvojila tek kad su uz Matiju Cveka i njegov hit ‘Visine’ izveli prvi ples.

Premda nisu plesni virtuozi, a nisu ni vježbali, uzvanici su ih nagradili velikom pljeskom. Na vjenčanju su bili Franovi roditelji Ivana i Željko Olujić (poznati odvjetnik), Monikin tata Ivan, njezina kuma Ana (najbolja prijateljica s kojom se druži od djetinjstva), Franov kum, dugogodišnji prijatelj Novica Petrač, te Monikini sinovi odjeveni u svijetlosiva odijela s bijelim košuljama i crnim leptir mašnama.

image
Monika Olujić je nakon vjenčanja buket ostavila na majčinom grobu.
Petar Jurica

I mladenci su blistali u pomno odabranim kombinacijama: Fran je odabrao klasični crni smoking brenda Sartoria Chiari Danijela Šoštarića, a Monika vjenčanicu britanske modne kuće Safiyaa, sandale Jimmy Choo te čipkaste rukavice do lakta, koje je uzela u zadnji tren. Fran i Monika Olujić zajedno su od jeseni 2019., a zaručili su se lani na Badnjak.

Oboje su neskloni pričati o privatnom životu, no kako je Monika odavno poznato lice - kao manekenka agencije Midikenn, a potom kao novinarka i voditeljica emisija kao što su Red Carpet, Loptomanija, SuperNova i Extra Magazin - to nije mogla izbjeći. Nakon razvoda diplomirala je novinarstvo, a potom i dizajn interijera čime se, uz rad na televiziji, bavi zadnje tri godine. Fran i Monika Olujić nastavljaju uspješne karijere, raduju se prinovi, a sreću zbog novog poglavlja u životu mladenka je dan nakon vjenčanja podijelila s nikad prežaljenom majkom - na čijem je grobu ostavila svoj vjenčani buket.

Linker
15. travanj 2024 19:09