FOTOGRAFIJE: ELIOT BLONDET/POOL/BESTIMAGE/PROFIMEDIA ELIOT BLONDET/POOL/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
stiže biografija!

Novinarka otkrila detalje iz braka Brigitte i Emmanuela Macrona: Pozivi svakih sat i pol, majčinska figura i izgrizeni nokti

Cijela Francuska priča o biografiji Emmanuela Macrona koju potpisuje autorica brojnih političkih biografija, Gaël Tchakaloff, a izaći će točno pet godina nakon što se zbližila s predsjednikovom suprugom Brigitte – sasvim dovoljno da joj se približi i dozna bračne pikanterije.

Cijela Francuska priča o biografiji Emmanuela Macrona koju potpisuje autorica brojnih političkih biografija, Gaël Tchakaloff, a izaći će točno pet godina nakon što se zbližila s predsjednikovom suprugom Brigitte – sasvim dovoljno da joj se približi i dozna bračne pikanterije.

Nema sumnje kako će knjiga 'While We’re Alone', autorice Gaël Tchakaloff u kojoj detaljno piše o odnosima francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i njegove supruge Brigitte biti u fokusu francuske javnosti kada ugleda svjetlo dana jer ulomci koji su već objavljeni napravili su pravi boom u medijima. Najzanimljiviji dio koji su pustili kao teaser odnosi se na utjecaj koji Brigitte ima na supruga. Predsjednik suprugu zove svakih sat i pol i konzultira se oko nekih važnih odluka. Macron navodno nimalo nije bio oduševljen kada je doznao namjeru novinarke da piše knjigu, ali kada joj je njegova supruga dala zeleno svjetlo za bliskost s njima, druženje i knjigu, i sam je to prihvatio.

Još jedna modna petica Brigitte Macron

„Imaju zajednički raspored te iz minute u minutu znaju što onaj drugi radi. Uvjereni su da njihova veza poboljšava njihovu individualnost. Predsjednik odlazi u krevet nakon razgovora sa ženom koja je zaljubljena u njega. Ona ponekad drijema i uopće ne čuje što joj govori, ali većinu vremena ona ga čeka", samo su neke od pikanterija koje je iznijela u knjizi.

43-godišnji Macron i njegova 25 godina starija supruga javnost intrigiraju svojom vezom od samih početaka kada se doznalo da je on bio njezin učenik u kojeg se zaljubila dok mu je predavala u srednjoj školi.

image
FOTOGRAFIJE: BORDE-MOREAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA BORDE-MOREAU/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Francuska prva dama otkrila je da je Macronova odluka da uđe u utrku za francuskog predsjednika bila "teška" za njihov odnos, ali i njihovu obitelj, no nije išla dalje u detalje.

Premda je Macron blizak sa svojom majkom, više puta se kroz knjigu provlači majčinska uloga Brigitte prema suprugu. 'Pravi su par i iznimno su bliski, a on želi samo svoju mamicu', govori jedan izvor demantirajući da je Brigitte Emmanuelu samo paravan te da je sklon muškarcima.

Spisateljica ističe i da svekrva i snaha (koja je tri godine mlađa od svekrve) imaju odličan, prijateljski odnos te da dijele iste vrijednosti.

Iako mu je Brigitte svojim znanjem, savjetima i mudrošću pomogla u kampanji, otkrila je kako je Emmanuelova kandidatura za predsjednika i pobjeda na izborima 2017. uzdrmala obiteljske odnose. Bez nje bi, kaže novinarka, bio izgubljen, a kada se duže vrijeme ne čuju, postaje anksiozan. Kada je pak pod velikim stresom, grize nokte.

Ljetne pustolovine francuskog predsjednika: Macron juri na skuteru, a Brigitte i kći mame poglede

‘Oboje su iznimno inteligentni, povezani na različitim razinama te, uz sve to, i dalje jako zaljubljeni. Oboje vole knjige i čitanje i njihov pristup životu baš je takav. Kada razgovarate s Brigitte ili Emmanuelom, njihov govor prepun je literarnih aluzija. Moja knjiga nije politička knjiga, već knjiga o ljubavi. Kada bih ih vidjela zajedno, a viđala sam ih često, uvijek su se dodirivali i ljubili u obraz’, otkrila je autorica knjige.

Linker
26. travanj 2024 13:19