LOŠE PREZIME

Petra Ecclestone želi promijeniti prezime svojoj djeci, njen slavni otac Bernie je u potpunosti podržava

Bernie je otkrio da je osmogodišnja Lavinia poželjela nositi mamino prezime nakon što je otkrila što je njen biološki otac napravio.

Petra Ecclestone (33) modna dizajnerica i kći Bernijea Ecclestonea (91), jednog od vodećih ljudi Formule1 podnijela je pravne dokumente za promjenu prezimena svoje troje djece, piše TMZ. Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, Petra Ecclestonea želi prezime svoje troje djece - Andrew Kulbir Stunt, James Robert Frederick Stunt i Lavinia Stunt promijeniti u svoje prezime Ecclestone. U tome je dobila potporu oca, 91-godišnjeg Bernieja Ecclestonea.

Razlog koji je u dokumentu neveden je taj da želi prilagoditi prezime djece svom prezimenu što bi olakšalo svakodnevni život i putovanje s djecom koja trenutno imaju drugačije prezime od majke.

Bernie je otkrio da je osmogodišnja Lavinia poželjela nositi mamino prezime nakon što je otkrila što je njen biološki otac napravio.

image

James Stunt

EVENING STANDARD/EYEVINE/PROFIMEDIA

Čitajte i: Poseban dan za posebnog čovjeka! Bernie Ecclestone proslavio 91. rođendan u krugu najuže obitelji

Bernie razumije

"Ne krivim Petru, bit će bolje za djecu da imaju majčino prezime jer ono koje ima njihov otac nije baš dobro, s obzirom na to s čime je sve povezano. Lavinia je jasno rekla majci da više ne želi nositi očevo prezime i ja ih u tome u potpunosti podupirem", rekao je Bernie, piše TMZ.

U dokumentima se nadalje navodi još jedan razlog za promjenu koji glasi da se ukloni prezime odsutnog oca koji je predmet redovitih negativnih medijskih i tabloidnih članaka te kriminalističke istrage.

image

Petra Ecclestone i Sam Palmer

SHOTBYNYP/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Petra Ecclestone krstila mđau kći Minnie: Ponosna mama pohvalila se detaljima s proslave

Podsjetimo, Petra se od Jamesa Stunta razvela 2017. godine poslije šest godina braka. Sada je zaručena za Sama Palmera s kojim ima 18-mjesečnu kćer Millie. James, inače, još uvijek čeka suđenje nakon što je optužen za pranje novca, krivotvorenje, ali i verbalni napad na policajca na temelju rasne diskriminacije.

Linker
24. travanj 2024 02:41