Ljubav ne pita za godine!

Pošteni u ljubavnim odnosima! Ni više od 20 godina razlike nije ih pokolebalo u potrazi za srećom

U novom broju Glorije ekskluzivno čitajte o novoj ljubavi političara Vladimira Šeksa koji početak ljeta provodi s mlađahnom i nepoznatom crnkom. Da je razlika u godinama nebitna, dokazuju i ovi, domaći i strani političari te njihove supruge.

Mlađe je slađe. Barem je tako u slučaju političkog veterana Vladimira Šeksa kojeg smo u naselju Punta Skala kod Zadra uhvatili u šetnji s nepoznatom i mlađahnom crnkom. Samozatajni Šeks nije želio previše komentirati o novoj ljubavi. Da su političari veliki zavodnici, svjedočimo i kod kuće i u inozemstvu. Više od dva desetljeća mlađe, ali i starije supruge, tema su mnogih medija i potvrđuju poznatu uzrečicu - godine su samo broj!

image
Vladimir Šeks s nepoznatom damom u Zadru.
JURE MISKOVIC/CROPIX

Boris Johnson i Carrie Symonds

Ona ima 33, a on 56 godina. Carrie Symonds sudbonosno "da" izrekla je britanskom premijeru Borisu Johnsonu 29. svibnja ove godine u Gospinoj kapeli Westminsterske katedrale. Svečanosti je prisustvovalo svega 30-ak najbližih im prijatelja i obitelji. Slavili su skromno pod šatorom u vrtu rezidencije u Downing Streetu. Navodno je upravo Carrie bila razlogom njegovog razvoda od odvjetnice Marine Wheeler nakon 27 godina brčak aka.

image
REBECCA FULTON/AFP/PROFIMEDIA

Čitajte i: Ljubav je u zraku! Vladimir Šeks romantične dane provodi uz tajanstvenu - i znatno mlađu - crnku

Emmanuel i Brigitte Macron

Brigitte (68) i Emmanuel Macron (43) zajedno su više od dvadeset godina. Učiteljici književnosti francuski premijer bio je učenik, a provodili su sate i sate pričajući o književnosti. Navodno joj je 1994. godine priznao kako je zaljubljen u nju te da će ju kad tad oženiti, ali su se zbog njezine obitelji viđali u tajnosti. Oženili su se 2007., godinu dana nakon što je njezin sada pokojni suprug predao papire za razvod. Zajednički su odlučili kako nikad neće imati djece, a Macron je to objasnio ovako: "Nisam imao potrebe imati biološku djecu. Ono što je jedino važno da se volimo i prihvaćamo jedni druge". Kad je 2017. godine Macron postao francuski premijer, novinari ih nikako nisu željeli puštali na miru, no i to su supružnici Macron bez problema prebrodili.

image
Brigitte i Emmanuel Macron
I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

Donald i Melania Trump

Razlika između "kontroverznih" ljubavnika je 24 godine. Bivša prva dama Melanija Trump, u braku s bivšim predsjednikom SAD-om Donaldom Trumpom je od 2005. godine. Njihova ljubav, ako to uopće možemo tako nazvati, u predsjedničkom mandatu jednog od najkontroveznijih predsjednika nije bila baš idilična. Trumpu ponekad na javnim događanjima nije željela pružiti ruku iako ju je tražio, kolutala je očima, odbijala slušati ono što joj kaže, a navodno se i rasplakala kad je saznala da će Trump biti predsjednik. A još kad su počele curiti informacije da će razvod uskoro uslijediti, zaista bi se svatko zapitao, kako to da su uopće toliko dugo bili zajedno. Autorica Nina Burleigh u svojoj knjizi 'In Golden Handcuffs: The Secret History of Trump’s Women' napisala je kako se Melanija udala za Trumpa iz razloga što je u njemu vidjela očinsku figuru za kojom je čeznula. Bijela kuća je to demantirala.

image
Donald i Melania Trump
POOL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Janez Janša i Urška Bačovnik

I naš susjed Janez Janša oženio je 20 godina mlađu, liječnicu Uršku Bačovnik Janšu. Krajem prošlog mjeseca posjetio je i Zagreb u sklopu Dana državnosti. U Hrvatskom narodnom kazalištu pratili su koncert u društvu premijera Andreja Plenkovića. U Uršu se zaljubio 2006. godine, a navodno su se upoznali na planinarenju. Vjenčali su se tri godine kasnije. Bračne zavjete razmijenili su u Trenti, u naselju u zapadnoj Sloveniji. 2011. godine rodilo im se prvo dijete, sin Črtomir, a dvije godine kasnije dobili su još jednog sina Jakoba.

image
Janez Janša i Urša Bačovnik
JURE MAKOVEC/AFP/PROFIMEDIA JURE MAKOVEC/AFP/PROFIMEDIA

Željko i Fani Kerum

Spektakl koji je Željko Kerum napravio zbog Fani, doživjet će rijetko koja žena. Davne 2009. godine ušao je u povijest kao prvi političar koji je na televiziji priznao preljub. Na TV Dalmaciji izjavio je kako se rastaje od tadašnje supruge Ankice jer je u vezi sa 24 godina mlađom Fani Horvat s kojom čeka i dijete. Svadbena svečanost bila je 2013. godine u Rimu pred 20-ak uzvanika. Imaju troje djece.

image
Željko i Fani Kerum
BOZIDAR VUKICEVIC/CROPIX
Linker
18. travanj 2024 21:37