Ekskluzivno u novoj Gloriji!

Ljubav je u zraku! Vladimir Šeks romantične dane provodi uz tajanstvenu - i znatno mlađu - crnku

Tri godine od gubitka supruge, političaru Vladimiru Šeksu srce je opet ustreptalo: u vikendici u Petrčanima dane provodi s tajanstvenom - i znatno mlađom - crnkom, te najavljuje iznenađenje za jesen.

- Uvijek je najteže pisati o ljubavi. Ako je nesretna, život nam se pretvara u pakao, a ako je sretna, također nije dobro, jer svi (zapravo) strahujemo od trenutka kada ćemo konstatirati da je ljubav - isparila. No, takve brige trenutačno ne muče političkog veterana Vladimira Šeksa koji proživljava pravu ljubavnu idilu. Neki će reći, što mu to treba, zar sa svojih 78 godina nije prestar? Drugi, koji su poput njega ostali bez bračnog partnera, mogli bi zagovarati stav da je nedopustivo zaljubiti se kao udovac ili udovica. Međutim, možda će Šeksova ljubavna priča ohrabriti njegove vršnjake i vršnjakinje - jer za sreću udvoje nikad nije kasno. Istina je da nitko ne zna što mu život nosi i stoga ne bi bilo fer Šeksa ni njegovu partnericu prozivati zbog osobnih životnih izbora. U situaciji kada se u Hrvatskoj raspada svaki treći brak, mi ćemo uvijek biti na strani ljubavi, piše Alenka Ostrihon, glavna urednica Glorijinih izdanja.

Najljepše je voljeti, a naš umjetnik Saša Šekoranja obožava bajkoviti Sveti Lovreč u kojem su nastale i tri skice za Glorijine platnene torbe

Gotovo da nema onog tko se, kad vidi fotografije kuće za odmor u Istri našeg poznatog umjetnika, florista i dizajnera interijera Saše Šekoranje, ne bi u sekundi poželio katapultirati u Sveti Lovreč. A baš na tom bajkovitom mjestu, gdje Saša smišlja većinu svojih novih projekata, nastale su i tri skice za Glorijine platnene torbe s njegovim potpisom, koje ćete moći kupiti uz omiljeni magazin idućeg tjedna. Vrijeme u Svetom Lovreču sporije teče, a glavna zanimacija je rad u vrtu i druženje s prijateljima. Sve je posvećeno slavljenju života i uživanju u njegovim malim radostima - otkrio mi je Saša.

image
Privatni album

Naša Mia Musulin, s druge strane, nije obožavateljica ljute hrane, no djevojke koje stoje iza brenda Gešenk oduševile su je paprenim orašastim plodovima

Iako nisam ljubiteljica ljute hrane, prilično me oduševilo jelo koje su mi liječnica Nikolina Benco Kordić i ekonomistica Matea Arapović poslužile, a ‘začinile’ paprenim orašastim plodovima njihova brenda Gešenk. Osim recepta, dugogodišnje najbolje prijateljice sa mnom su podijelile i savjete za bolju organizaciju vremena. Jer, s obzirom na to da se uz redovne poslove stignu posvetiti i svom novom projektu, ali i kao najveće gurmanice za društvo barem jednom tjedno organizirati tematska kulinarska druženja, od njih se zaista ima što naučiti.

image
DANIJEL SOLDO/CROPIX

Meghan Markle i princ Harry svijet su dirnuli imenom koje su nadjenuli svojoj kćerkici, no, piše Nada Mirković, ima i onih koji odabir imena Lilibet vide kao pravu provokaciju

Meghan Markle prvi put sam zapazila kad sam bila na jednom američkom vjenčanju 2012. Ne, nije i ona bila sa mnom, nego sam sutradan, umorna, odgledala puno epizoda odvjetničke serije 'Suits' i zapamtila zgodnu, zamamno elegantnu Meghan. Hoću reći, Meghan i ja imamo dugu povijest, sve do njezina bajkovitog kraljevskog vjenčanja koje sam pratila uživo u studiju RTL-a. Nikad nisam prihvatila teoriju da je zla manipulatorica koja je zavela lakovjernog princa, pa tako ne vjerujem ni da je kćerkici odabrala ljupko i neobično ime, kraljičin nadimak, samo kao PR akciju. Britanski mediji - cijeli svijet - oko toga su podijeljeni, no ozbiljni kraljevski kroničari smatraju da je kraljica Elizabeta bila dirnuta, a ne zgrožena.

image
Arhiva Cropix

Max City i Gloria poklanjaju kupone za odlične popuste!

U četvrtak, 10. lipnja, uz novi broj magazina Gloria pronaći ćete kupone s odličnim popustima u odabranim trgovinama u Max Cityju. Kupone možete iskoristiti od 10. do 13. lipnja. Više detalja o popustima možete pronaći ovdje.

U novom broju Glorije potražite i jocker kupon za veliku nagradnu igru Glorije i DANKüchena.

Gloria i DANKüchen nagradna igra: Osvojite voucher za kuhinju po mjeri u vrijednosti 100 tisuća kuna

image
Gloria produkcija

U novom broju Glorije čitajte i ove teme:

ANTONETA ALAMAT KUSIJANOVIĆ S crvenog tepiha u rodilište

GLUMICE PREDSTAVE 'LJUBAV, GUBICI I MODA' Ormar ženskih sjećanja

ZLATKO ŠEŠELJ Priznanje za predani rad

MODA Ikona stila: Anna Lynne McCord * Briga za stil i okoliš

ANA HRGOVČIĆ Zeleni svijet u terarijima

KUHINJA: NIKOLINA BENCO KORDIĆ I MATEA ARAPOVIĆ Slasni poduzetnički pothvat najboljih prijateljica

PUTOVANJE: MARSEILLE Glumica Sanja Milardović u luci različitosti i šarenila na jugu Francuske

FELJTON: MARILYN MONROE Više od seks simbola

Linker
16. travanj 2024 23:11