Koji je najljepši?

Prije 20 godina pokrenula je trend obojenih dragulja: Sve zaručničko prstenje J.Lo

Prvi prsten dobila je od tadašnjeg partnera Bena Afflecka koji ju je zaručio s ružičastim dijamantom, a 20 godina poslije ponovno ju je pitao da se uda za njega, stavivši joj na prst zeleni dijamant.

Otkako su se pop zvijezda Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck obnovili romansu koju su započeli sada već davne 2002., mnogi njihovi fanovi priželjkivali su da vezu konačno i ozakone. Nakon 20 godina slavni će par stati pred oltar, što je potvrdio i zaručnički prsten koji je J.Lo neko vrijeme skrivala.

No, paparazzi su tijekom jedne obične šetnje Los Angelesom "uhvatili" sjaj velikog dijamanta koji je nosila na ruci. Nedugo nakon što su fotografije isplivale u javnost, i sama Jennifer pohvalila se sretnom viješću na društvenim mrežama.

Čitajte i: Druge zaruke s Benom! Jennifer Lopez: ‘Moja sretna boja za potvrdu naše ljubavi‘

Naime, presretna je što je njezin zaručnik odabrao upravo zeleni kamen jer je zelenu boju, kako je rekla u videu, nosila u svim najvažnijim životnim trenucima.

image

Jennifer Lopez viđena s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci

STOIANOV/VASQUEZ-MAX LOPES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA


BENOV DRUGI PRSTEN: ZELENI DIJAMANT OD 8,5 KARATA

Prsten su dizajnirali Tamara Rahaminov i Nicol Goldfiner iz Rahaminov Diamonds trgovine u Los Angelesu, a poseban je po 8,5-karatnom prirodom zelenom dijamantu kojeg sa svake strane prstena okružuju manji bijeli dijamanti. Riječ je o zaista divnom komadu nakita, ali ni prijašnje zaručničko prstenje latino zvijezde nije bilo manje impresivno.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez davne 2003.

RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA


BENOV PRVI PRSTEN: RUŽIČASTI DIJAMANT OD 6,1 KARATA

U studenom 2002. Affleck je zaprosio Lopez s 6,1-karatnim ružičastim dijamantom, koji se procjenjuje na 2,5 milijuna dolara,a dizajnirao ga je Harry Winston. Iako mu je zaručnica 2004. vratila prsten kada su prekinuli, u intervjuu 2020. otkrila je koliko je bio dobar osjećaj kada ga je dobila, piše Harper‘s Bazaar. Također se prisjetila kako je Barbra Streisand na zabavi za Oscara bila impresionirana prstenom.

Zaručnički prsten koji je dobila od bivšeg supruga Marca Anthonyja, s kojim je bila u braku od 2004. do 2014., također je dizajnirao Harry Winston. Plavi dijamant od 8,5 karata koštao je 4 milijuna dolara te je njime Lopez indirektno nastavila trend obojenih zaručničkih prstena koji je započela 2002.

image

S bivšim suprugom Marcom Anthonyjem.

MARK MAINZ/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Jennifer Lopez opet zadivila: Snimila kampanju kojom želi odati počast svim majkama


MARCOV PRSTEN: PLAVI DIJAMANT OD 8,5 KARATA

Bivši zaručnik Alex Rodriguez zaprosio ju je prstenom s velikim dijamantom smaragdnog reza 2019. na Bahamima, a ponosno ga je pokazala iste godine na Met Gali. Tada je bio procijenjen na iznos između jednog do 15 milijuna dolara. Iako su mnogi jedva čekali da njih dvoje stanu pred oltar, prekinuli su zaruke početkom 2021. nakon četiri godine veze.

image

Alex Rodriguez zaručio ju je s velikim dijamantom smaragdnog reza.

CLINT SPAULDING/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA


ALEXOV PRSTEN: DIJAMANT SMARGDNOG REZA OD 15 MILIJUNA DOLARA

"Možda se sjećate zelene Versaceove haljine s ikoničkim printom džungle koju sam nosila na dodjeli Grammyja 2000.", rekla je Jennifer u novom videu u kojem opisuje zašto joj zelena boja toliko znači, dodavši: "Predivno je i apsolutno nevjerojatno da nas je život ponovno spojio. Sigurna sam da će i naša djeca biti ponosna na nas, jer ćemo im svojim primjerom pokazati da je ljubav - sveta. To nam je najvažnije", zaključila je.

Linker
16. travanj 2024 14:35