Prava diva

Jennifer Lopez opet zadivila: Snimila kampanju kojom želi odati počast svim majkama

Multitalentirana umjetnica ne staje, ovog je puta snimila modnu kampanju za brend odjeće, koji ona vidi kao idealan poklon majkama.

Latino diva, pjevačica, glumica i poduzetnica Jennifer Lopez ponovno je zadivila svojim svježim izgledom i odlučnim stavom. J.Lo snimila je novu kampanju za američku modnu kuću Coach. Pod parolom "Svoj stav sam naslijedila od svoje majke", Jen poziva da se prigodnim poklonima nagradi majke za nadolazeći Majčin dan.

Lopez je zablistala u dvije kombinacije jednoj ležernoj, koje se ne bi posramile ni trendi tinejdžerke te drugoj nešto elegantnijoj.

U širokim trapericama iznad kojih vire samo bokserice, Jen otkriva svoj savršeno utrenirani trbuh, a gore nosi trendi crop top koji izgleda kao skraćen bijeli t-shirt, preko svega ima neodoljiv kožni mantil u prljavo-ružičastoj boji.

Jennifer je podijelila čak dvije objave u ovoj kombinaciji, a pritom je istaknula i ručnu torbicu u pastelno plavoj boji.

Druga kombinacija kojom dominira ogrtač upečatljivog pepita uzorka samo je dokaz da što god Jennifer stavi na sebe - ona će izgledati odlično.

Čitajte i: Tri generacije! Jennifer Lopez objavila dirljivu fotografiju na kojoj pozira s majkom i kćerkicom

Čvrste obiteljske veze

Bež torbica u prvom je planu, a nije ni čudo jer je latino diva s ovom modnom kućom nedavno imala suradnju, naime dizajnirala je vlastitu liniju za Coach.

No, ne treba čuditi da je Lopez prihvatila kampanju kojom se promovira i ljubav prema majkama, jer osim što je ona brižna mama svojim blizancima, ova umjetnica ne propušta priliku istaknuti kako sav uspjeh duguje svojoj majci.

Njena mama Guadalupe Rodriguez, uz jen ima još dvije kćeri, a sve tri žene imaju uspješne karijere. Jen nerijetko na svoje koncertne spektakle dovede majku i pritom je izvuče na pozornicu.

Linker
23. travanj 2024 23:45