PREMIJERA ZA 28. ROĐENDAN

Sirota mala bogatašica: Georgina otkriva kako je iz gradskog autobusa uskočila na suvozačko sjedalo Bugattija

Influenserica i zaručnica nogometnog superstara Cristiana Ronalda zvijezda je Netflixovog dokumentarnog serijala ‘I Am Georgina‘ čije prikazivanje započinje 27. siječnja i s nestrpljenjem se očekuje već tjednima.

Ona je majka, model, influenserica, poduzetnica, plesačica i zaručnica nogometnog superstara, portugalske zvijezde Cristiana Ronalda (36). Na instagramu ima 30 milijuna pratitelja, a na male ekrane povodom njezina 28. rođendana 27. siječnja stiže prva sezona Netflixovog dokumentarnog serijala "Ja sam Georgina" (I Am Georgina). U njemu se dokumentira svakodnevni život i emocionalni portret Georgine Rodriguez, jedne od najintrigantnijih žena na svijetu.

image

Prikazivanje dokumentarnog serijala u 190 zemalja započinje na njen 28. rođendan 27. siječnja

NETFLIX PRESS

Georgina i Cristiano u vezi su pet godina: upoznali su se potkraj 2016. - legenda kaža u VIP salonu Dolce&Gabbane, a prvi put su zajedno viđeni u pariškom Disneylandu u studenom iste godine. Asistentica prodaje u Guccijevom madridskom butiku par tjedana pošto se pročulo za njihovu vezu bila je prisiljena dati otkaz jer su paparazzi opsjedali trgovinu u kojoj je radila. Da s Georginom računa ozbiljno Ronaldo je pokazao na dodjeli FIFA-ine nagrade za najboljeg nogometaša na svijetu u švicarskom Zurichu, gdje ga je Georgina pratila zajedno s najsatrijim sinom, danas 11-godišnjem Cristianom Jr. u siječnju 2017.

Zahvaljujući Netflixovom serijalu sada ćemo napokon doznati kako su stvari izgledale iz njezine perspektive. Po dosadašnjim informacijama, koje zasad cure na kapaljku pa se još niti ne zna koliko epizoda ima serijal čija je svjetska premijera ovog četvrtka, Georgina je u njemu uz ostalo opisala svoj početak veze s najslavnijim sportašem na svijetu. A taj početak za nju nije bio nimalo jednostavan, niti lagan.

Pogledajte video


Opisala je primjerice kako je jednog običnog radnog dana kao i inače na posao ujutro otišla redovnom linijom gradskog autobusnog prijevoza, a nakon posla pred uredom ju je u svom sportskom automobilu bugattiju dočekao Cristiano Ronaldo. Osim toga se prisjetila kako je prvih tjedana i mjeseci znala doslovce zalutati i izgubiti se u njegovoj golemoj madridskoj vili. I to u najbanalnijim svakodnevnim situacijama kao kad je tražila kuhinju da se napije vode.

"Od prodavačice luskuznog nakita, odjeće i modnih dodataka preko noći sam postala žena koja sav taj luksuz nosi i pokazuje na crvenom tepihu. A kao partnerica najpraćenije osobe na svijetu na društvenim mrežama ubrzo sam i sama stekla milijune pratitelja", izjavila je Georgina Rodriguez koja trenutačno ima trideset milijuna followera na instagramu.

Pogledajte video


"Odrasla sam u skromnim, mnogo skučenijim uvjetima i Ronaldov stil života za mene je mjesecima bio nepojmljiv. Tek nakon pola godine sam se u njegovoj golemoj vili počela snalaziti toliko da sam u svakom trenutku znala gdje se nalazim", rekla je Georgina, koja je na svom profilu na Instagramu nedavno zahvalila producentima i Netflixu što su zajedno s njom proživjeli brojne divne avanture, te što su za svjetsku premijeru - prikazivanje počinje istodobno u 190 zemalja - odabrali njezin 28. rođendan.

"Ljepši dar nisam mogla ni zamisliti", napisala je žena koja je čini se definitivno ostvarila sve svoje snove.

image

Georgina Rodriguez

NETFLIX PRESS

Prije osam godina je kao au pair djevojka, čuvajući djecu, u Bristolu zarađivala 125 funti na tjedan, a danas se njezino bogatstvo procjenjuje na više od 20 milijuna dolara i svakodnevno raste. A prava sreća tek kuca na vrata: Georgina i Cristiano potkraj lanjskog listopada su objavili da čekaju blizance - djevojčicu i dječaka, pa će se njihova obitelj ove godine još više proširiti. Trenutačno podižu četvero djece: 11-godišnjeg Cristiana Jr., 4,5-godišnje blizance Evu i Matea, te 4-godišnja Alanu. Najmlađu kći Ronaldo je dobio s Georginom, a ostale trudnoće iznijele su surogat majke.

Linker
20. travanj 2024 21:07