MICHAEL SIMON/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA
Glumica koja ruši predrasude

Suzanne otvoreno priča o seksu u zrelim godinama, a zbog borbe za svoja prava skoro si je uništila karijeru

Suprug Alan Hamel od glumice Suzanne Somers stariji je deset godina, no to ih ne sprečava u bogatom seksualnom životu. Zapreka nije ni činjenica da je glumica lani morala na operaciju vratnih kralješaka zbog pada niz stepenice.

Suprug Alan Hamel od glumice Suzanne Somers stariji je deset godina, no to ih ne sprečava u bogatom seksualnom životu. Zapreka nije ni činjenica da je glumica lani morala na operaciju vratnih kralješaka zbog pada niz stepenice.

Seksolozi tvrde da ne postoje pravila koliko je puta u krevetu dovoljno, jer ono što je nekima previše, drugima nije ni za pod zub i obrnuto. Zbog toga svaki par povijest svog ljubavničkog odnosa ispisuje samostalno, a za američku glumicu Suzanne Somers (74) i njezinog supruga Alana Hamela (84), kanadskog komičara, samo je nebo, čini se, granica.

Zvijezda američkog sitcoma ‘Korak po korak‘ iz 90-ih, koji do danas nije izgubio na popularnosti pa se i dalje reprizira na televizijama diljem svijeta, nedavno se pohvalila u objavi na svom podcastu te na društvenim mrežama kako u njezinoj ložnici strast pršti i nakon 44 godine braka. Premda skupa imaju 158 godina Somers tvrdi da sa svojim suprugom ne gubi vrijeme, nego već do podneva tri put zadovolji svoj i Alanov nezasitni seksualni apetit.

U ovoj fazi života većina ljudi misli da je to previše: ne znam što se to događa s Alanom u 4.30 sati ujutro, ali evo njega spremnog za akciju.

- To mi je za dobro jutro, a onda opet oko 8 sati ja navalim na njega - izjavila je Somers, inače trostruka baka, i dodala kako to ne bi bilo moguće bez stimulansa u vidu nadomjesne terapije bazirane na peptidima koji potiču želju i zaustavljaju starenje. No, nije sve niti u fiziologiji ističe Somers i nastavlja: “Naša je veza uvijek bila nevjerojatna. Ali sada kada smo odgojili svoju djecu, platili im fakultete, financijski sudjelovali u vjenčanjima i pomogli im da započnu samostalni život, sad kad smo ostali sami doma Alan i ja koristimo svaki trenutak da se dobro zabavimo - kaže glumica, inače autorica brojnih bestsellera čija je tema borba s izazovima starenja.

image
Glumica iza sebe ima četiri desetljeća sretnog braka.
BRIAN ZAK/NEW YORK POST/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Rođena 16. listopada 1946. u Kaliforniji, glumica je odrasla u obitelji s četvero djece: njezina majka Marion bila je tajnica u domu zdravlja, a otac Francis bio je fizički radnik i vrtlar - dok se nije odao piću i postao alkoholičar.

Kod kuće joj je zbog toga postalo neizdrživo, pa je već kao 18-godišnjakinja počela živjeti samostalno: s dečkom Bruceom Somersom u studenom 1965. dobila je sina Brucea Jr. Njihova mladenačka veza nije izdržala - razveli su se 1968., a plavokosa cheerleadersica i manekenka nakon toga se posvetila glumi. Proslavila se ulogom u ABC-jevom serijalu ‘Three’s Company’ iz kojeg je nakon pet sezona dobila nogu jer je zatražila peterostruko višu plaću plus postotak od zarade, što su zapravo bili isti uvjeti kakve su u svojim ugovorima dogovorili njezini muški kolege. To joj je gotovo uništilo karijeru, a na male ekrane u velikom stilu vratila se tek ulogom u serijalu ‘Korak po korak’.

Niz životnih izazova prošla je sa svojim suprugom Alanom - i to je samo učvrstilo njihovu veliku ljubav

Tada je već bila u drugom braku s komičarom Alanom Hamelom, kojeg je upoznala na snimanju showa početkom 70-ih, a vjenčali su 1977. Zajedno su odgojili njezinog sina i njegovo dvoje djece - sina Stephena i kćer Leslie, te zajedno prošli sve njezine profesionalne i privatne izazove - od slikanja za Playboyjevu duplericu, borbe s rakom dojke, gubitka kuće u Malibuu koja je 2007. izgorjela u požaru, do lanjskog pada niz stepenice kad je ozlijedila vratne kralješke i morala na operaciju. Uz to se morala suočiti s brojnim kritikama za šarlatanstvo iz liječničkih i znanstvenih krugova koje su osporavale famozne učinke kontraverznih hormonalnih terapija, kakve Somers i danas zagovora i čije je - zaštitno lice.

S druge strane kultna TV voditeljica Oprah Winfrey u svom ju je šou 2009. predstavila kao pionirku vječite mladosti zbog čega je ta emisija zaradila lavinu loših kritika, nezapamćenih u inače blistavoj Oprahinoj karijeri. No, Somers se ni na što ne obazire, a svaki publicitet, pa i loš - za nju je dobar. I očito je potiče da se sa svojim suprugom nastavi dobro zabavljati.

Linker
27. travanj 2024 03:29