Glumica koja ruši predrasude

Suzanne otvoreno priča o seksu u zrelim godinama, a zbog borbe za svoja prava skoro si je uništila karijeru

Suprug Alan Hamel od glumice Suzanne Somers stariji je deset godina, no to ih ne sprečava u bogatom seksualnom životu. Zapreka nije ni činjenica da je glumica lani morala na operaciju vratnih kralješaka zbog pada niz stepenice.

Seksolozi tvrde da ne postoje pravila koliko je puta u krevetu dovoljno, jer ono što je nekima previše, drugima nije ni za pod zub i obrnuto. Zbog toga svaki par povijest svog ljubavničkog odnosa ispisuje samostalno, a za američku glumicu Suzanne Somers (74) i njezinog supruga Alana Hamela (84), kanadskog komičara, samo je nebo, čini se, granica.

Zvijezda američkog sitcoma ‘Korak po korak‘ iz 90-ih, koji do danas nije izgubio na popularnosti pa se i dalje reprizira na televizijama diljem svijeta, nedavno se pohvalila u objavi na svom podcastu te na društvenim mrežama kako u njezinoj ložnici strast pršti i nakon 44 godine braka. Premda skupa imaju 158 godina Somers tvrdi da sa svojim suprugom ne gubi vrijeme, nego već do podneva tri put zadovolji svoj i Alanov nezasitni seksualni apetit.

U ovoj fazi života većina ljudi misli da je to previše: ne znam što se to događa s Alanom u 4.30 sati ujutro, ali evo njega spremnog za akciju.

- To mi je za dobro jutro, a onda opet oko 8 sati ja navalim na njega - izjavila je Somers, inače trostruka baka, i dodala kako to ne bi bilo moguće bez stimulansa u vidu nadomjesne terapije bazirane na peptidima koji potiču želju i zaustavljaju starenje. No, nije sve niti u fiziologiji ističe Somers i nastavlja: “Naša je veza uvijek bila nevjerojatna. Ali sada kada smo odgojili svoju djecu, platili im fakultete, financijski sudjelovali u vjenčanjima i pomogli im da započnu samostalni život, sad kad smo ostali sami doma Alan i ja koristimo svaki trenutak da se dobro zabavimo - kaže glumica, inače autorica brojnih bestsellera čija je tema borba s izazovima starenja.

image
Glumica iza sebe ima četiri desetljeća sretnog braka.
BRIAN ZAK/NEW YORK POST/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Rođena 16. listopada 1946. u Kaliforniji, glumica je odrasla u obitelji s četvero djece: njezina majka Marion bila je tajnica u domu zdravlja, a otac Francis bio je fizički radnik i vrtlar - dok se nije odao piću i postao alkoholičar.

Kod kuće joj je zbog toga postalo neizdrživo, pa je već kao 18-godišnjakinja počela živjeti samostalno: s dečkom Bruceom Somersom u studenom 1965. dobila je sina Brucea Jr. Njihova mladenačka veza nije izdržala - razveli su se 1968., a plavokosa cheerleadersica i manekenka nakon toga se posvetila glumi. Proslavila se ulogom u ABC-jevom serijalu ‘Three’s Company’ iz kojeg je nakon pet sezona dobila nogu jer je zatražila peterostruko višu plaću plus postotak od zarade, što su zapravo bili isti uvjeti kakve su u svojim ugovorima dogovorili njezini muški kolege. To joj je gotovo uništilo karijeru, a na male ekrane u velikom stilu vratila se tek ulogom u serijalu ‘Korak po korak’.

Niz životnih izazova prošla je sa svojim suprugom Alanom - i to je samo učvrstilo njihovu veliku ljubav

Tada je već bila u drugom braku s komičarom Alanom Hamelom, kojeg je upoznala na snimanju showa početkom 70-ih, a vjenčali su 1977. Zajedno su odgojili njezinog sina i njegovo dvoje djece - sina Stephena i kćer Leslie, te zajedno prošli sve njezine profesionalne i privatne izazove - od slikanja za Playboyjevu duplericu, borbe s rakom dojke, gubitka kuće u Malibuu koja je 2007. izgorjela u požaru, do lanjskog pada niz stepenice kad je ozlijedila vratne kralješke i morala na operaciju. Uz to se morala suočiti s brojnim kritikama za šarlatanstvo iz liječničkih i znanstvenih krugova koje su osporavale famozne učinke kontraverznih hormonalnih terapija, kakve Somers i danas zagovora i čije je - zaštitno lice.

S druge strane kultna TV voditeljica Oprah Winfrey u svom ju je šou 2009. predstavila kao pionirku vječite mladosti zbog čega je ta emisija zaradila lavinu loših kritika, nezapamćenih u inače blistavoj Oprahinoj karijeri. No, Somers se ni na što ne obazire, a svaki publicitet, pa i loš - za nju je dobar. I očito je potiče da se sa svojim suprugom nastavi dobro zabavljati.

Linker
19. travanj 2024 22:56