Njezino tijelo nije izdržalo

Teška bolest turskoj je glumici promijenila život: Shvatila je da nije dobro tek kad se osnesvijestila na setu

Nakon što se onesvijestila na snimanju serijala ‘Ambasadorova kći‘, u kojoj je tumačila naslovnu ulogu, Neslihan Atagül dijagnosticirana je crijevna bolest čiji ishod može biti smrtonosan pa je napustila set i posvetila se izlječenju.

Turskoj glumici Neslihan Atagül (28), koju gledamo u naslovnoj ulozi u serijalu “Ambasadorova kći” na Novoj TV, neplanirano je završio “mandat” na setu. Ne zbog svađe s produkcijom ili kolegama, što je bio slučaj s nekim drugim zvijezdama turskih sapunica, već zbog ozbiljnih zdravstvenih problema.

Dijagnosticiran joj je sindrom propusnosti crijeva, zbog čega u krvotok ulaze štetne tvari poput bakterija, virusa, gljivica i toksina, a to uzrokuje probleme čije posljedice mogu biti kobne.

Ionako krhka i bljedolika glumica izgleda poput duha: lice joj je ispijeno, spala je na 45 kilograma, a snaga ju je potpuno napustila pa se na snimanju - onesvijestila.

image
Egzotične crte lica Neslihan Atagül zahvaljuje majci Bjeloruskinji i ocu Čerkezu.
PRESS NOVA TV

- Došlo je vrijeme da se pozdravim sa svojom dragom Nare, ženom koju sam utjelovila i snažno osjećala. Htjela sam da bude drugačije, ali moje tijelo više nije moglo izdržati i sada mi treba odmor. Pozdravljam ekipu serijala i zahvaljujem prijateljima i obožavateljima jer uvijek ste mi velika podrška. Nadam se da ćemo se uskoro gledati u nekom novom projektu - rekla je Neslihan, koja zbog oštećene stijenke crijeva, čiji su glavni uzročnici nezdrava hrana, prekomjerno uzimanje lijekova, fizički napor i stres, mora promijeniti stil života i prehrambene navike.

Pogotovo su zabranjeni alkohol i cigarete, koje glumica ni prije nije konzumirala, ali su neki turski mediji objavili da je bila ovisna o - drogama. Pojavile su se, naime, skandalozne glasine da razlog njezina odlaska iz “Ambasadorove kćeri” nije bolest, već sklonost opijatima, u što malo tko vjeruje.

image
S Burakom Özçivitom u serijalu ‘Bit ćeš moja’.
PRESS NOVA TV

Kad će se Neslihan Atagül vratiti pred kamere teško je reći, ali sudeći prema njezinom borbenom duhu i ambicioznosti, vjerojatno će to biti prije nego što mnogi misle.

Cijelu priču o borbi turske glumice pročitajte u novom broju magazina Gloria! Osim toga, pripremili smo vam i raskošno rođendansko darivanje povodom 27. rođendana Glorije! Vrijedne nagrade možete osvojiti do kraja veljače na našem Instagramu.

image
Gloria produkcija

U novom broju magazina Gloria čitajte i ove teme:

Potresna ispovijest! Život im visio o koncu: ‘Una će morati ići na dodatna neurološka testiranja‘

SAMANTHA MARKLE Prljave obiteljske tajne

DIJANA ČULJAK U svemu vidim nešto dobro

ZORAN FERIĆ Bolja polovica života

STIL ŽIVOTA Modni dodatak u pandemiji

KUHINJA: SANDRA MARČIĆ Pokladnice s okusom bečke škole

PUTOVANJE: GORAN SAJKO Avantura u Ekvadoru

FELJTON: IMAN Bezvremenska ljepota s roga Afrike

Linker
17. travanj 2024 09:52