svi čekaju

Evo gdje će se prikazivati intervju s Meghan i Harryjem: Moći ćemo ga gledati i u Hrvatskoj

Fanovi Meghan Markle i princa Harryja ne mogu dočekati najavljeni intervju u kojem će taj slavni par, koji se ponovno našao na udaru britanske kraljevske obitelji, svijetu ispričati svoju priču. No, sve zanima - gdje ćemo ga moći gledati?

Samo dan nakon što su objavili vijest o drugoj trudnoći, princ Harry i Meghan Markle otkrili su kako će gledatelji diljem svijeta uskoro moći čuti njihovu priču u intervjuu sa slavnom Oprah.

Oprah će u većem dijelu intervjua razgovarati sa Meghan te pretresti sve teme, od zaljubljivanja u princa, vjenčanja te odnosa sa vlastitom i suprugovom obitelji, a zatim će joj se pridružiti princ Harry.

Čitajte i: Napetost uoči intevjua godine sve je veća! Meghan optužila kraljevsku obitelj da aktivno šire laži o Harryju i njoj

Kako otkriva CBS, u Americi će se intervju prikazati u nedjelju, 07.03., dok će ga stanovnici Velike Britanije moći pogledati putem mreže ITV u ponedjeljak 08.03., u večernjem terminu.

I mi ćemo ga moći pogledati

U Americi će se intervju prenositi na kanalu CBS, no dobra je vijest da će se moći gledati i na streaming servisu Hulu TV (ukoliko imate pretplatu) te na YouTube TV-u. Fanovi Meghan i princa Harryja koji ne žive u Americi i Velikoj Britaniji, nadaju se da će na tim kanalima gledanje biti omogućenom cijelom svijetu.

Dan nakon emitiranja na američkom CBS-u dokumentarac će moći pogledati i hrvatska publika, u ponedjeljak, 8. ožujka, u 19:30 sati na RTL televiziji.

Linker
15. travanj 2024 08:52