noćni život

Princ Charles i vojvotkinja do Cornwalla imaju sličnu strast, a pokazali su i svoju nestašnu stranu

Princ Charles i njegova supruga Camilla nedavno su posjetili poznati londonski 100 Club i Soho Theatre i tom gestom dali potporu umjetnicima koji muku muče prilikom pandemije.

Slavni članovi kraljevske obitelji, princ Charles i njegova supruga Camilla bili su sretnici što u lockdownu imaju priliku posjetiti slavna londonska mjesta gdje često ne možete ući kad god poželite jer su jako popularni. Nisu propustiti ni priliku da crnim markerom na zidu slavnog kluba upišu vlastita imena.

image
U klubu su se potpisali markerom na zid...
EDDIE MULHOLLAND/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA EDDIE MULHOLLAND/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Slušali su pažljivo nastupe mlade umjetnike, a vlasnikova kćer 100 Club upoznala ih je na da za njih traje happy hour za šakom. Ovoga puta su potpuno odbacili protokol i sjetili su na plastičnim stolicama.

image
Tijekom izlaska u noćni klub bili su izvrsno raspoloženi...
EDDIE MULHOLLAND/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA EDDIE MULHOLLAND/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Covid-19 pandemija utihnula je klubove i uništila noćni život Londona. Zatvoreni su klubovi, pubovi, restorani, kazališta, a ovim posjetom princ Charles je svima želio dati potporu...

Ranije tog dana je slavni par posjetio Soho Theatre, a princ Charles je rekao da su mu svi u njegovim molitvama te se nada da će se sve ponovno otvoriti i ostati u poslu.

Dodao je da žali što pandemija čini umjetnicima koji su predani svojoj strasti. U kazalištu su pogledali nastup Natashe Marshall koja je iskoristila pauzu od njezinog posla u supermarketu da bi došla u kazalište, a na pozornici je nosila uniformu jer se nije stigla presvući.

"Zapanjila me ta vaša posvećenost. Stvarno sam uživao u vašem nastupu. Nadam se da će se kazalište uskoro otvoriti. Želim vam uspjeh na svim područjima života", rekao je princ Charles.

image
Posjet kazalištu oduševio je princa Charlesa...
CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA CHRIS JACKSON/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Princ Charles i Camilla vjenčali su se u travnju 2005., 15. godišnjicu braka proveli su u karanteni, budući da je on bio pozitivan na koronavirus, a ovim nenadanim izlaskom su htjeli to nadoknaditi.

Linker
22. travanj 2024 02:31