dječak posebnog imena

Princeza Eugenie i suprug Jack otkrili ime svoje bebice: ‘Naša srca puna su ljubavi za ovo malo biće‘

Britanska princeza Eugenie razveselila je fanove fotografijama svog sina, uz koje je otkrila i kako se zove. Fotografije ponosnih roditelja i dječaka zamotanog u plavu dekicu, snimila je njihova dadilja.

Sin princeze Eugenie i njezinog supruga Jacka Brooksbanka rodio se 09. veljače 2021. godine, u bolnici Portland u Londonu, u 8.55 sati ujutro.

Ponosna princeza sačekala je desetak dana kako bi sa svijetom podijelila fotografije i zanimljivo ime svog sina.

Na fotografijama koje je objavila na Instagramu, dječak je zamotan u plavu dekicu, a u rukama ga drže presretni roditelji, Jack, odjeven u plavu vestu, te Eugenie, u bijeloj haljini, s ogrtačem drap boje.

"Želimo vam predstaviti Augusta Philipa Hawkea Brooksbanka", napisala je Eugenie uz fotografiju na Instagramu.

"Hvala vam za sve divne poruke. Naša su srca puna ljubavi za ovo maleno biće, toliko da to riječima ne možemo izraziti. Uzbuđeni smo što možemo podijeliti ove fotografije s vama. Fotografije je snimila naša babica. Hvala zdravstvenim radnicima i našoj babici koji su sudjelovali u porođaju", dodala je razdragana princeza.

Eugenie i Jack vjenčali su se u listopadu 2018. u kapelici sv. Jurja u Windsoru, a princeza je sve oduševila odabirom vjenčanice dugačkim rukava s v-izrezom na dekolteu i leđima, koju potpisuju dizajneri Peter Pilotto i Christopher De Vos, a princeza je inzistirala da joj se vidi ožiljak koji ima od 12. godine kada je morala na operaciju zbog skolioze.

image
Eugenie i Jack u braku su od 2018. godine
Shutterstock Editorial/Profimedia
Linker
18. travanj 2024 07:45