Ovo može samo ona

‘Šah-mat‘ kakav se rijetko viđa! Kraljica Elizabeta preduhitrit će Harryja i Meghan vlastitim intervjuem

Britanska kraljevska obitelj ne želi da se njihovo "prljavo rublje" iznosi u javnost pa će svim silama pokušati unaprijed ispraviti stvar. Hoće li uspjeti, to ćemo tek vidjeti.

Nakon što su "odbjegli" princ Harry i njegova supruga Meghan Markle najavili intervju u kojem će ispričati puno nepoznatih detalja o svom životu, kraljevskoj obitelji i konstantnom uplitanju britanskih medija u njihov život, kraljica Elizabeta II. očito se prestrašila.

Čitajte i: Meghan Markle sprema veliki intervju! Otkrit će sve o majčinstvu, braku i životu pod pritiskom javnosti

Naime, Njezino veličanstvo priprema vlastiti intervju koji će emitirati večer prije 7. ožujka, kada je zakazan intervju Harryja i Meghan. Ovaj potez kraljice nitko nije očekivao, ali sve upućuje na to da Elizabeta pokušava preduhitriti svog unuka i unaprijed osvjetlati svoj obraz jer ne zna što ju čeka.

Naime, Meghan i Harry, koji će ove godine po drugi put postati roditelji, pojavit će se kod poznate voditeljice Oprah Winfrey, a intervju je potvrdio i CBS na kojem će se isti emitirati.

image
Harry i Meghan čekaju drugo dijete.
TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA

"Winfrey će razgovarati s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, u detaljnom intervjuu, pokrivajući sve - od stupanja u kraljevsku obitelj, braka, majčinstva i filantropskog rada do načina na koji se nosi sa životom pod intenzivnim pritiskom javnosti. Kasnije će im se pridružiti princ Harry te će s njim govoriti o preseljenju u Sjedinjene Države te budućim nadama i snovima", stoji u službenom dopisu CBS-a.

Čitajte i: Princ Harry i Meghan Markle neće se vratiti kraljevskim dužnostima, oglasila se i kraljica: 'Svi smo tužni'

Britanska kraljevska obitelj ne želi da se njihovo "prljavo rublje" iznosi u javnost pa će pokušati sve da se cijela situacija ublaži koliko se može. Kraljica je oduzela unuku i njegovoj supruzi pokroviteljske uloge i počasne titule, iako se i dalje mogu koristiti nazivima vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

Osim toga, Buckinghamska plača potvrdila je da se Harry i Meghan neće vratiti kraljevskim dužnostima nakon godine dana izbivanja iz Velike Britanije.

Čitajte i: Meghan i Harry objavili predivne vijesti: ‘Presretni smo što će Archie dobiti brata ili sestru‘

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su potvrdili Njenom veličanstvu kraljici da se neće vraćati kao radni članovi kraljevske obitelji. Nakon razgovora s vojvodom, kraljica je napisala potvrdu u kojoj stoji da je nakon odstupanja od posla kao član kraljevske obitelji, nije moguće nastaviti s obavezama i zadaćama koje dolaze u životu javnog službovanja", stoji u priopćenju iz Buckinghamske palače.

Linker
20. travanj 2024 12:03