POVRATAK U LONDON

Žele pomirenje? Princ Harry i Meghan Markle do kraja godine Lilibet Dianu moraju dovesti na upoznavanje

Pravo je vrijeme da princ Harry i Meghan Markle posjete kraljevsku obitelj i upoznaju ju s kraljičinom jedanaestom unukom, malenom Lilibet Dianom. Iako je Harry već dvaput bio u Londonu, Meghan je svaki put ostala u Kaliforniji, pod izlikom da mora brinuti o djeci.

Kraljica Elizabeta II. još uvijek nije upoznala svoju praunuku Lilibet Dianu, a prva prilika za to navodno će joj biti za vrijeme ovogodišnjih božićnih praznika kada bi Meghan Markle i princ Harry trebali stići u London. Posljednji Božić s kraljevskom obitelji proveli su 2018. godine kada su još skrivali sve što im zamjeraju.

image
Meghan Markle i princ Harry u Kaliforniji odgajaju dvoje djece.
PROFIMEDIA

"Kada su Harry i Meghan odselili, jasno su dali do znanja da se neće odreći svog doma u Britaniji. Frogmore Cottage je još uvijek njihov, a plan im je odavno bio posjetiti Veliku Britaniju. Božić je za to idealna prilika, svi su puno opušteniji, a sve to moglo bi dovesti do poboljšanja obiteljskih odnosa", rekla je Katie Nicholl, autorica kraljevskih biografija i stručnjakinja za britansku kraljevsku obitelj. Zabrana putovanja izvan SAD-a trebala bi se uskoro ukinuti, stoga je logično da se očekuje i njihov posjet Ujedinjenom Kraljevstvu.

"To očekuje i kraljica, kao i princ Charles koji želi vidjeti svoju unučad. Na tom će okupljanju probati izgladiti situaciju i krenuti dalje", dodala je Nicholl.

"Mislim da će se Harry osjećati posebno krivim ako kraljica ne vidi unuke s kojima se nije često viđala, a posebice praunuku koju nije ni upoznala", rekao je Adam Helliker, pisac blizak obitelji za britanski medij The Sun. U međuvremenu, kraljica je dobila još jedno praunuče - djevojčicu tešku 2,7 kilograma ovaj tjedan rodila je princeza Beatrice.

Čitajte i: Iza njih je težak period! Konačno je poznato jesu li Meghan i Harry požalili zbog napuštanja kraljevske obitelji

Također, navodno će Meghan popustiti Harryju i sina Archieja, kao i Lilibet Dianu, kristiti u domovini njihova oca, koji se od "otkaza" u Firmi, dvaput vraćao u London - na sprovod djeda princa Phillipa i na otkrivanje kipa pokojnoj majci Diani. Svaki put bez Meghan, koja je u Kaliforniji ostala zbog djece, barem se tako nagađa.

image
Meghan Markle rodila je u lipnju ove godine.
MEGA/PROFIMEDIA

Otkad su napustili kraljevski dvor, Meghan Markle i princ Harry posvetili su se volontiranju i humanitarnom radu, a osnovali su i vlastitu firmu te su potpisali višegodišnji ugovor s najpopularnijim streaming servisom Netflixom. U sklopu suradnje producirat će ekskluzivan sadržaj, uključujući dokumentarce, filmove i emisije za djecu i odrasle, a ove subote, nakon rođenja kćeri Lilibet, u Central Parku na manifestaciji "Global Citizen Live" koja okuplja najvažnije svjetske lidere i "oppinion makere", prvi put će se zajedno pojaviti u javnosti.

Čitajte i: Odbjegli par zbližava se s obitelji? Meghan Markle i Kate Middleton razmišljaju o poslovnoj suradnji

Linker
18. travanj 2024 23:17