Goran Matijašec / Goran Matijašec
Važan događaj

Antonija Sandrić kćeri priredila posebno slavlje: U odabranim haljinama izgledale su kao princeze

Kći hrvatske košarkašice i košarkaša primila je Sveto Krštenje, a veselje povodom ovog važnog događaja nastavila se u njihovom domu, koji su ukrasili simpatičnim detaljima.

Hrvatska košarkašica Antonija Sandrić i njezin suprug Marko Sandrić priredili su slavlje za pamćenje svojoj šestomjesečnoj kćeri Tari povodom krštenja.

Ovim važnim događajem ponosna majka pohvalila se i na Instagramu, gdje je podijelila nekoliko fotografija na kojoj pozira s kćeri, ali i sa suprugom.

"9.8.2015. mama i tata slavili su svoju ljubav pred Bogom. 9.8.2020. slavili su Sveto Krštenje svoje najdraže curice", napisala je Antonija ispod fotografije, prisjetivši se svog vjenčanja. I malena i njezina majka bile su u bijelim haljinama te su na glavi nosile cvjetne ukrase.

Kako bi sve bilo "tip-top" za Taru i njezine goste, Antonija je čak složila mini bar s balonima na kojem su se posluživale lizalice, bočice s vodom i grickalice ukrašene ružičastim vrpcama i karticama s Tarinim imenom. Organizacijom slavlja oduševila je svoje fanove koji su joj poručili da je predivna, baš kao i Tara.

Želi imati dvoje djece

Antonija i Marko vjenčali su se nakon 10 godina veze u kolovozu 2015. godine u katedrali sv. Jakova u Šibeniku, a u srpnju 2019. Antonija je podijelila sretnu vijest da očekuje dijete. U intervjuu za Gloriju tada je izjavila da želi imati dvoje djece.

"Marko mi je velika podrška i poticaj u svemu. I iako o tome još nismo ozbiljnije pričali, vidim se jednoga dana s njim u braku i s dvoje preslatke dječice. Nakon što je lani diplomirao na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji i ja sam upisala turistički menadžment u Šibeniku, jer sam se na njegovom primjeru uvjerila da se može završiti fakultet uz vrhunski sport. A što je najvažnije, apsolutno si vjerujemo. Marko svu ovu gužvu oko mene doživljava kao zabavu i ljepšu stranu sportskog života, inače prepunog znoja i odricanja", rekla je Antonija.

Sibenik, 090815.
Katedrala svetog Jakova.
Kosarkaski par Antonija Misura i Marko Sandric nakon deset godina veze vjencali su se u rodnom Sibeniku. 
Na fotografiji: mladenci.
Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX
Niksa Stipaničev/CROPIX
Antonija Mišura i Marko Sandrić vjenčali su se u Šibeniku 2015. godine.

Njihova ljubav mogla bi se usporediti s onom iz mnogih filmskih hitova. Naime, Antonija i Marko poznaju se cijeli život te su se zaljubili još u srednjoj školi, kada su oboje imali tek 16 godina.

Čitajte i:

Antonija Mišura Sandrić rodila je prvo dijete, na svijet je stigla curica!

Dvostruko slavlje u domu Antonije Mišure: Trudna sportašica otkrila spol bebe

Hrvatska sportašica izvan sebe od veselja: 'Hvala Ti Bože što si mi dao šansu za ovo'
Linker
19. travanj 2024 00:53