Instagram / @severina
Emotivan trenutak

Konačno zajedno: Severina podijelila zajedničku fotografiju sa sinom kojeg (pre)dugo nije vidjela

Gotovo su prošla dva mjeseca otkako jedna od naših najpopularnijih pjevačica nije vidjela svoje jedino dijete.

Gotovo su prošla dva mjeseca otkako jedna od naših najpopularnijih pjevačica nije vidjela svoje jedino dijete.

Ovu nedjelju Severina Kojić (47) dugo će pamtiti, jer joj se nakon gotovo dva mjeseca ispunila želja i konačno je vidjela i zagrlila svog sina Aleksandra (8).

Naša popularna pjevačica objavila je na svom Instagram profilu dvije fotografije na kojima se vidi kako su ona i Aleksandar napokon zajedno i kako zajedno provode vrijeme.

Na jednoj od njih, njen već veliki dječak stoji na ljuljačci s prijateljem, dok je druga puno emotivnija. Na njoj se vidi Severina kako s leđa grli svog jedinca. Osmijeh na njihovim licima, očekivano, govori koliko su čekali ovaj trenutak...

Podsjetimo, posljednjih mjeseci splitska pjevačica prolazi kroz posebno teško razdoblje, jer je otac njena djeteta proglasio samokarantenu na dan kad je trebala vidjeti sina. Bezuspješno je zvonila na vrata njegova stana na beogradskoj adresi, ali dijete tada nije vidjela. Zbog toga je, u vrijeme pandemije koronavirusa, ostala u Beogradu i samo u jednom trenutku dobila mogućnost vidjeti Aleksandra i to na tek 15 minuta.

Čini se da je danas napokon došao dan da nadoknade propušteno vrijeme.

A za tim je čeznula, jer, nije jednom spomenula koliko joj dijete nedostaje. I u svojoj emisiji "SeVeTeVe" na Instagramu progovorila o tužnom Uskrsu bez sina.

Zagreb, 121114. 
Zagrebacki velesajam, sajam Interliber. Predstavljanje zenskog rokovnika koji potpisuje Severina. Na fotografiji: Severina Vuckovic
Foto: Ivan Lackovic / Cropix
CROPIX
Mnoge žene pružaju joj podršku.

"Moja mala ljubav, koja mi po nekoj privremenoj mjeri pripada polovicu uskršnjih blagdana, i dalje nije sa mnom. Danas je 30 punih dana da ga nisam dodirnula, zagrlila, podragala po kosi, osjetila i usnula pored njega. Zato dok čekam taj trenutak, jaja sam farbala kao i proteklih sedam godina, koliko je Uskrsa proveo sa mnom", ispričala je tada emotivna pjevačica.

Posebno emotivna bila je 14. ožujka kad je uz zajedničku fotografiju s Aleksandrom, između ostalog, napisala: "[Ljubav u doba korone] Veliki pisac Gabriel García Márquez napisao je predivno djelo ‘Ljubav u doba kolere’. Ja nisam nikakav veliki pisac, ALI ĆU OPISATI KAKO IZGLEDA LJUBAV U DOBA KORONE. Ja sam jedna mama kojoj je sedmogodišnji dječak prije 117 dana iščupan iz zagrljaja i odveden iz svog krevetića. Ja sam samo jedna mama koja se u tih 117 dana budila u suzama svih tih dana, osim možda 10, koliko je u tri i pol mjeseca prespavao u našem domu.

Sanjala sam ga i noćas… I plakala…

Neopisiva bol, pomiješani osjećaji zbog korona virusa i patnji ljudi koji su oboljeli, a ne znaju zašto. Ne znamo ni kako se liječi, ni koliko će ovo trajati, nema lijeka... Moj “korona virus” traje od 28.11.2019., kada sam saznala da mi je sin, koji je od rođenja sa mnom, koji je sa mnom živio u sreći i veselju, okupan ljubavlju, jednom nepravomoćnom mjerom i presudom koja je došla kao korona, ne zna se zašto ni kako, oduzet, a u hrvatskom sudstvu se nikad nije dogodio ovakav slučaj..."


ČITAJTE I:

Severina nakon uhićenja: 'Nisu mi dali da vidim sina više od mjesec dana'

Poznate majke izvan sebe su zbog Severine: 'Sram ga može biti!'

Severina nagradu posvetila sinu Aleksandru, a i ženama koje se nisu dale kada je bilo najteže

Nove muke za Severinu: Tuži je sutkinja i traži naknadu štete od 20 tisuća kuna

Severina se prisjetila rođenja sina i posve raznježila fanove: 'Ljubav rađa heroje'

Linker
26. travanj 2024 13:45