Livio Andrijic / CROPIX
Stiže prinova

Naš reprezentativac čeka drugo dijete s 14 godina starijom bivšom manekenkom, otkrili i spol!

Marko Livaja i Iris Rajčić u vezi su od 2014., a dvije godine kasnije dobili su kćer Elizabet koja će uskoro dobiti bracu.

Bivša manekenka Iris Rajčić (41) na Instagramu se pohvalila kako će ona i njezin zaručnik, nogometaš Marko Livaja (27) postati roditelji. Sretnu vijest objavili su na vrlo originalan način:

"Na fotografiji možete vidjeti sjenu nas troje, ali zapravo nas je četvero", simpatično je napisala Iris ispod fotografije. Naravno, odmah su se zaredale čestitke pratitelja koji su oduševljeni što će u njihovu obitelj stići još jedan anđeo.

Naime, Iris i Marko 2016. su dobili kćer Elizabet, dvije godine nakon što su prohodali, a sada u njihovu obitelj dolazi dječak.

Od 2017. par živi u Grčkoj, gdje Marko igra za grčki klub AEK Atena, ali i za našu nogometnu reprezentaciju. Prije nego je osvojila srce "zločestog dečka hrvatskog nogometa", Iris je bila u vezi s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem.

Iris na Instagramu često dijeli fotografije svoje sebe, kćeri i partnera, a nerijetko i fotografije Marka na terenu, čime pokazuje koliko je ponosna na njegov uspjeh.

Inače, nije Marko jedini reprezentativac koji proširuje obitelj. Naime, Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel čekaju prvo dijete, a da je trudna, Izabel je otkrila tek nedavno i to na fotografijama za ljetnu kolekciju svog brenda Lunilou.

Čitajte i:

Nakon burnog braka, ponovno sretna: Mandy Moore s novim suprugom čeka dijete, otkrila i spol!

Obitelj slavi! Ljubavna bajka Ivana Todorića i Milice Mihajlović blagoslovljena još jednim djetetom

Šuškanja su bila točna! Izabel Kovačić u novoj kampanji pokazala trudnički trbuščić

Linker
24. travanj 2024 11:57