Maeve Kennedy podržavala je političke vrijednosti ve koje je 'udarila' njezina obitelj
 CQ-Roll Call / ddp USA / Profimedia
Tuga

Prokletstvo Kennedyjevih: Na tragičan način preminula unuka pokojnog senatora Roberta, s njom bio i sin

Obitelj Kennedy kao da prati nekakva zla kob. Tragičnim spletom okolnosti poginuli su Maeve Kennedy i njezin osmogodišnji sin. Unuka senatora Roberta F. Kennedyja navodno se utopila.

Prokletstvo obitelji Kennedy nije se prekinulo. Uglednu američku obitelj koja je dala najpopularnijeg predsjednika u povijesti SAD-a prati zla kob. Ovog puta tragično su završili Maeve Kennedy i njezin osmogodišnji sin. Tužnu vijest potvrdio je na Facebooku njezin slomljeni suprug David McKean, rekavši da je ostao bez supruge i sina.

Majka i sin odlučili su se kanuom krenuti po nju, a kako je David McKean rekao, otišli su predaleko i nisu se mogli vratiti.

Obitelj se, naime, nalazila u samoizolaciji u zaljevu Chesapeake, u kući koje je vlasnica majka Maeve Kennedy. Unuka pokojnog senatora Roberta F. Kennedyja boravila je tamo s obitelji, niti ne sluteći da će nevina dječja igra koštati života i nju i njezinog sina. Naime, osmogodišnji sin igrao se loptom koja je završila u vodi.

NEW YORK, NY - DECEMBER 12: Maeve McKean attends the 2019 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple Of Hope Awards on December 12, 2018 in New York City.  (Photo by Michael Loccisano/Getty Images  for  Robert F. Kennedy Human Rights )
Getty Images for Robert F. Ken
Maeve McKean bila je posvećena majka i supruga, a na boravak u prirodi ovih dana natjerala ju je upravo želja da djeci bude ugodnije

Otišli su kanuom po loptu, ali vjetar i plima su ih otpuhali u otvorenu uvalu.

Smatra se da su se Maeve Kennedy Townsend McKean i njezin sin utopili. Na mjestu nestanka nađen je prazni kanu kojim su otplovili, no ni majci ni sinu nema ni traga. "S dubokom tugom dijelim vijest da se potraga za mojom voljenom kćeri Maeve i unukom Gideonom pretvorila iz spašavanja u potragu za tijelima", izjavila je Kathleen Kennedy Townsend, slomljena zbog onoga što je snašlo obitelj.

Neutješni suprug i otac David McKean detaljno je objasnio što se dogodilo kobnog dana. "Bili smo u samoizolaciji u praznoj kući u vlasništvu Maevine majke u zaljevu Chesapeake, nadajući se da ćemo tako djeci pružiti više prostora nego što imamo kod kuće. Nakon što su Gideon i Maeve igrali kickball pored male plitke uvale iza kuće, lopta je završila u vodi. Uvala je zaštićena i puno je mirnije nego u zaljevu. Pola sata kasnije primijetio ih je netko s kopna i pozvao policiju. Poslije toga ih više nitko nije vidio. Policija je pronašla kanu", rekao je potreseni McKean.

Čitajte i:

Omiljena prva dama Jackie Kennedy: Modna ikona koja ni danas ne prestaje fascinirati glamurom

Preminuo Jacques Dessange: Pokrenuo je revoluciju u svijetu frizura, a jedna od klijentica mu je bila i Jackie Kennedy

Novi šok u svijetu o braku Kennedyjevih: Carolyn Bessette je poljubila drugog, prije smrti su spašavali vezu

Prodaje se velebno imanje Jackie Kennedy: Bivša prva dama odmarala se u kući od koje zastaje dah

Linker
17. travanj 2024 15:43