Press
USKORO KREĆE TLZP

Završavaju depilacije i druge transformacije: sve je spremno za prvu epizodu popularnog showa

Mnoge novitete najavili su s Nove TV dok njihovih osam natjecatelja showa 'Tvoje lice zvuči poznato' nestrpljivo čekaju da pokažu kako su se transformirali u najveće domaće i strane glazbene zvijezde.

Iako su maškare službeno završile, njihov duh ostaje živ kroz emisiju punu spektakularnih transformacija - osmero kandidata šeste sezone "Tvoje lice zvuči poznato" ove će nedjelje 8. ožujka prvi put će pokazati svoje umijeće.

Vokalne trenerice Martina Tomčić Moskaljov i Ivana Husar Mlinac, te plesni i dramski trener Igor Barberić pomoći će kandidatima da svoje nastupe i imitaciju dovedu do savršenstva u svih 13 emisija. Nova sezona donosi i konceptualne promjene, kao i novi studio koji je opremljen atraktivnim video zidom od 120 metara kvadratnih.

Press

Za prvu epizodu jednu od najzahtjevnijih transformacija morat će proći Lana Klingor koju gledatelji neće moći prepoznati jer će tim maskera showa poduzeti sve kako bi ona bila sve samo ne Lana već Lunchmoney Lewis. Sva njena očekivanja da dobije barem jednu toliko kompleksnu transformaciju u ovom showu, ispunila su se upravo prvim zadatkom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Press
Lana Klingor

Dok ćemo Maju Šuput prvi put vidjeti u ulozi voditeljice, glumca Marka Braića vidjet ćemo prvi put u ulozi Maje Šuput. Bit će zanimljivo vidjeti reakcije publike, a i same Maje, kad vidi uprizorenje svog spota na pjesmu ''Dođi mami''.

''Teško je, pogotovo što je Maja u studiju. Želim da to ispadne kako spada, da ju ne razočaram'', otkriva Braić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Press
Marko Braić

U ženski lik ulazi i Siniša Ružić kao temperamentna Cardi B, a o svojoj prvoj transformaciji kaže: ''Veliki je izazov ispred mene. Njena mladost će me nadahnuti.''

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Press
Siniša Ružić

Na bini showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' vidjet ćemo i skupinu Queen zahvaljujući Fabijanu Pavlu Medvešeku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Press /
Fabijan Pavao Medvešek

Legendarnu ABBU na pozornici će utjeloviti Marina Orsag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Press
Marina Orsag

Nives Celzijus kao članica žirija imat će posebno težak zadatak jer će Mario Valentić morati ući u njene cipele te otpjevati jedan od njenih posljednjih glazbenih hitova.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Press
Mario Valentić

U Terezu Kesoviju će se transformirati Neda Parmać. Prvi duet u sezoni izvest će Lu Jakelić koja je za potrebu prve emisije morala proći proces duple transformacije - i one u Josipu Lisac i u Dinu Dvornika.

Kandidati će svojim nastupima morati prvenstveno osvojiti četveročlani žiri kojeg čine Nives Celzijus, Indira Levak, Goran Navojec i Igor Mešin, koji će ih ocjenjivati i rangirati na bodovnoj ljestvici.

I sami kandidati imaju priliku u svakoj emisiji odabrati svog favorita i ocijeniti ga, a tko će kome biti najveća podrška nakon prvih nastupa, saznat ćemo ove nedjelje. Svaki nastup najavit će novi voditeljski tandem - Frano Ridjan i Maja Šuput.

Pročitajte i:

Linker
18. travanj 2024 10:53