prijave su počele

Vraća se kultni televizijski show - Nova TV već traži kandidate za ovaj omiljeni format

Nova TV kreće s pripremama najkreativnijeg televizijskog showa – čije kuhače su spremne za novu sezonu MasterChefa?

MasterChef je već u prvoj sezoni prikovao gledatelje za mali ekran, a ‘masterchefmanija‘ koju su stvorili najbolji kuhari amateri u zemlji vladala je kroz tri sezone ovog jedinstvenog kulinarskog formata. Podsjetimo, gledatelji su uživali i u celebrity verzijama MasterChefa, no nakon četiri godine pauze svjetski hit format MasterChef s novim natjecateljima kuharima amaterima, vraća se na Novu TV. Samo najbolji dobit će priliku ući u MasterChef kuhinju i natjecati se za glavnu nagradu, istovremeno učeći od najboljih kulinarskih stručnjaka.

Talent, entuzijazam, motiviranost, strast prema kreiranju novih jela, samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u razmatranje pri odabiru potencijalnih natjecatelja nove sezone najkreativnijeg reality showa.

image
Nova TV

Jedinstvena TV kuhinja ponovno otvara svoja vrata u 2021.godini, a prijave za popularan show već su u tijeku. Iz Nove TV pozivaju sve zainteresirane kuhare amatere da ostvare svoje gastro snove i prijave se u MasterChef putem telefonskih prijava i web upitnika na novatv.hr/masterchef!

MasterChef se vraća - prijavite se u novu sezonu najkreativnijeg televizijskog showa!

Linker
14. travanj 2024 12:15