prognoziraju joj uspjeh

Albina oduševila na prvoj probi uoči Eurosonga i otkrila: ‘Imali smo tehničkih poteškoća, no sve je prošlo dobro‘

Novinari okupljeni u Rotterdamu komentirali su prvu probu Albine Grčić uoči Eurosonga. Iako nije prošla bez poteškoća, naša predstavnica ostavila je sjajan dojam na tamošnje novinare i javnost.

Albina Grčić u Rotterdamu je danas imala svoju prvu probu za eurovizijski nastup koji je čeka 18. svibnja u prvoj polufinalnoj večeri, a na tom putu u stopu je prati ekipa portala eurosong.hr. Reakcije akreditiranih novinara na Albininu probu bile su sjajne te mnogi Hrvatskoj predviđaju zapažen uspjeh na ovogodišnjem Eurosongu.

Nakon što je odradila prvu probu, Albina je u pratnji Branimira Mihaljevića i Urušle Tolj odradila i svoju prvu press konferenciju u Rotterdamu.

Medijima je otkrila da je zadovoljna prvom probom. "Naravno, imali smo nekih tehničkih poteškoća, ali prošlo je jako dobro. Mislim da je jako dobro što tijekom nastupa ne koristimo glavnu pozornicu. To je dobar trik i nešto što nastup čini posebnim. Zapravo nam je catwalk glavna pozornica, a na kraju koristimo malu pozornicu. Mislim da će nastup biti jako dobar. Imamo dovoljno vremena da sve pripremimo i veselim se idućoj probi", istaknula je Albina.

Tijekom konferencije osvrnula se i na negativne komentare te otkrila da se kladionicama ne zamara.

"Nije dobro da prije samog nastupa nešto loše utječe na tebe i uskrati ti priliku da zablistaš", izjavila je naša predstavnica, koja je svoju Eurosong priču započela sjajnom probom i dobrom medijskom prezentacijom.

Linker
20. travanj 2024 00:38