Doznajemo!

Ana Bučević spremna je za brak! Nakon dvije godine fatalne ljubavi, zaručila se za glazbenika iz Beograda

Poznata motivacijska govornica prije nekoliko dana prijateljima se pohvalila zarukama s glazbenikom iz Beograda s kojim od prošle jeseni zajedno živi u Beču.

Splitsko društvo Ane Bučević potvrdilo nam je da su istinite priče o novom koraku u njezinoj vezi o čemu se nagađa već neko vrijeme, otkako je s Markom Nikolićem krajem ožujka boravila u Splitu. Srpski skladatelj na svom se Instagramu tada pohvalio fotkama s jedne od splitskih plaža, uz koje je napisao stih Oliverove pjesme "Trag u beskraju”. Kako doznajemo, Bučevićka je već za tog posjeta svojim najbližima dala naslutiti kako očekuje da će je Marko uskoro zaručiti, što je on i napravio prije nekoliko dana. Intimnu svečanost organizirao je u Beču, a sve je bilo po protokolu pa Aninu ruku krasi novi prsten.

Čitajte i: Novi početak najpoznatije domaće životne trenerice: Ana Bučević zbog ljubavi je preselila u Beč

Da par planira zajedničku budućnost bilo je jasno još jesenas kad je plavokosa Splićanka otvorila novu stranicu u životu i zbog Marka se preselila u Beč zajedno s njezinim sinčićem. Tada nam je sretnu vijest potvrdila njezina sestra Nada jer Ana nerado za medije priča o privatnom životu otkako joj se raspao brak sa Splićaninom Sašom Dvornikom, ocem njezinog sedmogodišnjeg Lukasa i bivšim poslovnim partnerom.

image
Privatno se Ani život izmijenio, ali poslovno Vortex krstarenje ostaje konstanta.
MAJA JUROVIC/CROPIX

"Istina je da Ana već neko vrijeme živi u Beču. A mogu potvrditi da nikada nije bila sretnija i ispunjenija", ispričala nam je u veljači Nada Bučević, koju smo i ovoga puta kontaktirali, no ljubazno nam je kazala da više ne može govoriti u ime svoje sestre.

Čitajte i: Zbog ljubavi je Ana napustila skoro sve, no ne i krstarenje! Iva Todorić i ove će godine ploviti u luksuznom aranžmanu?

Ani Bučević brak s Markom trebala bi biti treća sreća. Podsjetimo, osim sa Sašom Dvornikom od kojeg se rastala 2019., nakon pet godina braka, Ana iza sebe ima još jedan brak, a u njemu je rođena njezina kći Ani, maturantica splitske privatne gimnazije. I Bučevićkin zaručnik, koji u Beču živi dvadesetak godina, već je bio oženjen te je otac troje djece, kćerke Lene te sinova Luke i Petra. Troje tinejdžera poslije je rastave njihovih roditelja ostalo s majkom u Beogradu, no tatu i Anu često posjećuju u Beču.

Par je tako sa svojom djecom tamo proveo i božićne blagdane, a to obiteljsko okupljanje Bučevićka je na svom profesionalnom Instagramu Safari duha dokumentirala videom - što je bilo prvi put kako je javno priznala vezu s Markom. S Anom se, pak, u novi dom preselio njezin sin Lukas koji je u Beču krenuo u prvi razred. Kći Ani zbog školskih je obaveza ostala u Splitu s tetom Nadom, a čim maturira pridružit će se mami i bratu koje u Austriji redovito posjećuje.

Čitajte i: Ljubav je na Vortexu: Ana Bučević više ne skriva svog dečka, povela ga je na brod i ne skida osmijeh

Zaljubljeni zaručnici prijateljima još nisu otkrili kad planiraju vjenčanje, no nema sumnje da bi to moglo biti uskoro. Ana i Marko zajedno su već dvije godine. Njihova ljubav otkrivena je u srpnju 2019., a zajedno žive od prošle jeseni - o čemu smo također prvi pisali. Za novi korak u životu popularne životne trenerice ne znaju ni njezini pratitelji na Instagramu na kojem se nedavno tek pohvalila da je njezino vortex krstarenje za ovo ljeto već rasprodano. Sada joj jedino preostaje isplanirati vlastito vjenčanje.

Linker
19. travanj 2024 16:10