mali ženski razgovori

Ana Radišić u novoj epizodi svog podcasta ugostila ‘curu s Knežije‘: ‘Ovaj kvart pruža mi sigurnost‘

Ana Radišić ljetos je našla svoj novi poziv - snimanje podcasta koji objedinjuje sve što voli i predstavlja. Do sad je već ugostila dvadesetak poznatih imena, a u najnovijoj je epizodi na razgovor pozvala poznatu manekenku, mamu i poduzetnicu Ljupku Gojić Mikić.

Pravnica, RTL-ovo lice, urednica, novinarka, voditeljica, kreativna producentica, sportašica i velika zaljubljenica u prirodu te unutarnji rad na sebi, Ana Radišić, sve je svoje ljubavi objedinila na jednom mjestu. Prvi dan ljeta dočekala je lansiranjem svog podcasta iz udobnosti vlastitog doma, a sada nakon četiri mjeseca snimanja, druženja i upoznavanja na jedan malo drugačiji, intimniji način, svoje goste će dočekivati u novom domu. Među oblacima, izvan prostora i vremena, gdje su ona i gost u njezinoj najdražoj formi-razgovoru. Oduvijek zaljubljena u inspiraciju, ljude koji pomiču granice, motiviraju i potiču na promjene.

U najnovijoj epizodi popričala je sa supermodelom o čijim slasticama već mjesecima svi pričaju - Ljupki Gojić Mikić, manekenki, mami i vlasnici megapopularne slastičarnice Jolie Petite Patisserie.

image
Ana Radišić i Ljupka Gojić Mikić
FOTOGRAFIJE: PRES FOTO

"S obzirom da se Red Light studio u kojem snimamo nalazi na Knežiji, bilo je sasvim logično da u goste dovedem 'curu s Knežije' i nekadašnji top model, mamu, suprugu, s danas poduzetnicu, ikonu stila - Ljupku Gojić Mikić. Sinonim za jednostavnost, skromnost, prizemnost i ljubaznost“, dodala je Ana.

image
Ljupka Gojić Mikić
PRESS FOTO

Inspirativni razgovori

Do sad je imala čast ugostiti više od dvadeset poznatih i nepoznatih imena, različitih zanimanja, aspiracija, želja, snova. Svima je zajedničko to - što upravo svojim životom inspiriraju. Kroz opušten razgovor, osmijehe i iskrenost, prošli smo ono što Ljupka jest danas, ali i sve ono što nikada nije zaboravila te vrijednosti koje su njezin utemeljeni korijen.

"Razgovor je jedan od najljepših momenata u ljudskom životu, pogotovo ako je vođen u ugodnom ambijentu i kad ispred vas stoji interesantna osoba, koja svakom svojom rečenicom i mišlju stvara jedno potpuno novo okruženje i razmišljanje", smatra Ana.

"Znate ono kad tiho želite, dugo sanjate, puno radite na tome i pritom ste ambiciozni. E, to se dogodilo. Odnosno manifestiralo. Slijedila sam srce, odlučila pokazati svoje intimnije lice, biti hrabra i vjerovati. Okružila se istima. Privukla ih u svoj mikro-svijet gdje dijelimo vrijednosti i gledamo u istom smjeru. S obzirom da imam neprestanu želju za rastom i razvojem, bilo je logično da idem korak dalje i jesam u svoj drugi bezvremenski dom pun ljubavi. Da bi odsanjala ovaj san i želje pretvorila u stvarnost zaslužni su svi moji podcast kotačići - suradnici, prijatelji i veliki profesionalci", izjavila je Ana.

Nenametljiv format

Upravo ta energija bila je vodilja ekipi agencije SmArt iz Osijeka i njenom kreativnom timu, koji je osmislio koncept, ideju te ručno izradio baš svaki detalj studija.

image
Podcast Ane Radišić pravo je osvježenje. N afotografiji voditeljica pozira uz ekipu studija Red Light
PRESS FOTO

Podcast kao forma sve veći zamah poprima i u Hrvatskoj, iako je u svijetu već godinama jedna od najpopularnijih formi 'konzumiranja ' sadržaja. Ana svoj podcast plasira na vlastitom YouTube kanalu te na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja, Deezera i sl. Ono što je najljepše od svega, podcast je nenametljiv.

Vi birate kada, gdje i u kojem trenutku, koju temu i gosta želite slušati i gledati, a svake nedjelje od Ane možete očekivati novo iznenađenje u obliku nove inspiracije.

"Ovo je novo poglavlje mog života i obećavam da ću uz puno iskrenosti i na temelju primjera ljudi koji zaista jesu ljudi, pokušati prikazati različite priče, razmišljanja i životne ciljeve", govori Ana.

Novu epizodu Aninog podcasta s Ljupkom Gojić pogledajte ovdje:

Linker
17. travanj 2024 23:34