Foto: Marko Todorov / CROPIX / CROPIX
Budite zahvalni

Anđa Marić: 'Kad sam pomislila da mi je grozno u životu i da ne može gore, desilo se nešto puno veće'

Usred borbe protiv epidemije koronavirusa dogodio se potres u samom centru Zagreba zbog kojeg su mnogi građani izašli iz svojih domova. Nekoliko sati nakon potresa zbraja se šteta, neki ne mogu biti u svom domu, ali svi su zahvalni na brizi drugih i pozivaju na zajedništvo...

"Ušutite sa spikama o skakavcima i kraju svijeta! Ja sam s 43 godine preživjela točno 56 krajeva svijeta i jednom davno kad sam mislila da mi je grozno u životu i da ne može biti gore desilo mi se puno veće s***** i skužila sam da mogu biti još i slijepa i gluha i evo danas vidim i bez kreveta i tople kuće. Budite zahvalni, budite sretni s onime što imate i pitajte se kako možete biti najveći doprinos ljudima oko vas i kako može vaša sreća nekoga razveseliti. Grlim vas iz daljine jer korona...", poručila je bivša pjevačica i spisateljica Anđa Marić na svom Facebooku.

Zagreb, 160519.
Klub Opera.
Severina koncertom predstavila novi album Halo.
Na fotografiji: Andja Maric.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX
Anđa Marić

Komičarka Marina Orsag na Facebooku se oglasila nakon velikog potresa u Zagrebu. 'Za sve koji/e brinu... dobro smo i ja i Zvonko. Nemamo više gdje živjeti, al i to će se riješiti. Stay positive and away from people!!!' napisala je Marina, dodavši da moli prijatelje da je ne zovu. 'Javit ću se. Dobro sam, ali sam još u šoku i ne da mi se ponavljati jednu te istu priču. Kad dođem sebi, javim se. Trenutno idem odspavati malo u autu, pa kad prođe sve ovo, idem vidjeti je l' se što da spasiti iz stana. Hvala vam svima na brizi', napisala je.

Zagreb, 180918.
Hebrangova 10.
U punom Studiju smijeha Tihomir Hojsak (kontrabas) i Filip Novosel (tambura), predstavili su svoj album Perle izdanog od strane Croatia records.
Na fotografiji: Marina Orsag.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
CROPIX
Marina Orsag na om nastupu u Studiju smijeha prilikom predstavanja albuma 'Perle' Tihomira Hojsaka i Filipa Novosela

"Svirali više ne bumo. Samo to ću vam reci o šteti u stanu. Ali svi smo živi, valjda zdravi i malo uplašeni. Hvala svima na porukama i brizi. Uzvraćam svu ljubavi i idem čistiti stan. Čuvajte se ljudi.‬", napisala je svestrana novinarka, aktivistica i humanitarka Maja Sever.



Pročitajte i:

Linker
09. travanj 2024 08:36