NOVA ROMANSA?

Angelina Jolie napokon komentirala glasine kako je u vezi s The Weekendom: ‘Uzbuđeni su...‘

Brad Pitt za nju nažalost još uvijek nije prošlost budući da je par na sudu zbog skrbništva za njihovo šestero djece, no izgleda kako je Angelina spremna na novu ljubav. A je li to The Weeknd? Ne želi niti potvrditi niti opovrgnuti.

Holivudska zvijezda Angelina Jolie (46) trenutačno je u fokusu javnosti zbog premijere Marvelovog filma "Eternals", u kojem glumi Thenu, jednu od superheroina.

Prema pisanju portala Metro, upravo je tamo jedan novinar "uhvatio" priliku i jednu od najljepših glumica današnjice upitao o potencijalnoj romansi s glazbenikom The Weekndom. Njih dvoje su zajedno ulovljeni već nekoliko puta ove godine, a mnogi zbog toga smatraju kako su u vezi.

image
Angelina Jolie na premijeri filma 'Eternals'
TIZIANA FABI AFP

"Jesu li vaša djeca više oduševljena vašom ulogom u filmu 'Eternals' ili zbog prijateljstva s The Weekndom", upitao ju je novinar, a Angelina je na to vrlo vješto odgovorila.

"Jako su uzbuđeni zbog filma, ako je to ono što me želite pitati", rekla je. Zatim se okrenula prema dugogodišnjoj kolegici, koja s njom glumi i u filmu, Salmi Hayek, te ponovila istu rečenicu.

Dva susreta za pamćenje

Glasine su krenule kolati u lipnju ove godine kada su zajedno viđeni na večeri u Los Angelesu, nakon koje su zajedno otišli u njegovu vilu u Bel-Airu. Iako dvojac za medije nije želio komentirati što se događa u njihovom odnosu, izvor za Page Six je tada rekao:

"Nisu željeli sakriti da odlaze na večeru. The Weeknd želi posao u holivudskoj industriji", rekao je te na razočaranje mnogih demantirao romansu među poznatima. No, samo tri mjeseca kasnije, glazbenik i glumica, javnosti su ponovno dali razlog da posumnjaju na romantičnu vezu.

image
The Weeknd
IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Nova ljubav na pomolu: Angelina Jolie i The Weekend ponovno uhvaćeni, ali gdje su osmjesi?

Čim su ugledali gomilu fotografa ispred restorana, majka šestero djece i 15 godina mlađi pjevač krajem rujna ove godine uskočili su na stražnje sjedalo crnog terenca koji ih je čekao i ponovno se odvezli do njegove vile u Bel-Airu vrijedne 70 milijuna dolara. Prije toga su dva i pol sata proveli u privatnom dijelu obiteljskog talijanskog restorana.

Čitajte i: Borbi se ne nazire kraj: Angelina Jolie priznala da se tijekom braka s Bradom bojala za sigurnost djece

Linker
20. travanj 2024 14:42