Vedran Peteh
kozmopolitski blagdani

Balie, Charles i Ella Dvornik Pearce: Blagdani u slatkom iščekivanju

"U stvarnom životu ništa nije kao na Instagramu", rekla je za novi broj magazina Gloria naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik, koja sa suprugom Charlesom ovih dana okuplja obitelj sa svih strana svijeta, uvjerena da bi njen tata Dino Dvornik - da je danas vidi kao suprugu i majku - bio ponosan, ali i iznenađen. Obitelj Dvornik Pearce krasi blagdansku naslovnicu magazina Gloria, a predivne obiteljske fotografije snimili smo u njihovom domu.

"Božićni blagdani za mene su najljepši dio godine. Cijeli grad bliješti, sve je puno pozitivne energije i veselja, a ja se spremam za još jednu proslavu jer 23. prosinca slavim 29. rođendan. Već godinama imamo dvostruko slavlje, no otkako sam prije dvije godine rodila Balie Dee, lude provode s društvom zamijenilo je mirno druženje u krugu obitelji. Sada mi to pogotovo odgovara jer sam u šestom mjesecu trudnoće. Rekla bih da je zasad gotovo s tulumarenjem: i za Božić i za Novu godinu ostajem doma", Rekla je za magazin Gloria naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik Pearce, koja sa suprugom, marketinškim stručnjakom Charlesom Pearceom (43), ove godine planira međunarodnu feštu. Iz Splita dolaze Ellina baka Žarka i djed Ivan, iz Italije joj stiže teta Ana, a iz Londona Charlesova majka Deirdre te sestra Tara. Naravno, bit će tu i Ellina majka Danijela Dvornik, glavna kuharica koja već godinama za Badnju večer priprema svoju glasovitu pašticadu.

"Nismo obitelj koja previše drži do tradicionalnih običaja pa na našem stolu nema klasičnih božićnih jela ni kolača, a pašticadu svi obožavamo. Više nam je do druženja i razgovora uz čašicu kuhanog vina. Ovaj će Božić biti poseban jer je prvi kojeg će Balie Dee biti svjesna. Bit će zabavno gledati je kako odmotava darove, smije se, veseli... Doduše, rijetko što njezinu pažnju može zadržati više od pet sekundi pa joj ne mislim kupovati skupe darove. Čak razmišljam o tome da joj umjesto dara stavim novac na štednju", kaže Ella, kojoj je kupnja božićnih darova veliki užitak i veselje.

zagreb 29.11.2019
Ella Dvornik suprug Charles Pearce i kcerkica Balie Dee Dvornik Pearce
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Božićna groznica u njihovu domu počela je već sredinom studenoga, kad su okitili dvometarski bor.

"Kitili smo ga Charles, ja i njegova mama, koja se pokazala najvještijom. Moja svekrva je kreativna osoba s dobrim ukusom, što ne čudi jer se u mladosti bavila dekoriranjem i manekenstvom. Izgleda raskošno i bitno je drukčiji od borova koje smo mama i ja kitile u djetinjstvu. Bili su jednostavni i skromni, a kako je moj tata Dino često za Božić imao koncert, nikad nismo imali klasičnu proslavu. Obično bismo nas troje, ili samo mama i ja, bili doma, a najveća radost bili su mi darovi", kaže kći pokojnog “kralja funka” Dine Dvornika. Ella je uvjerena kako bi on da je vidi danas - kao udanu ženu i uskoro majku dvoje djece - bio šokiran. Nikad nije mislila da će imati djecu prije tridesete, a sigurna je da ni Dino tako nešto nije očekivao od nje, a život joj se otkako je postala majka okrenuo naglavce. Prije je često putovala i puno tulumarila, a sada slobodno vrijeme uglavnom provodi kod kuće. Iako dosad nije imala nikakvih ozbiljnijih poteškoća, ipak osjeća da ovu drugu trudnoću podnosi nešto teže nego prvu. Vjerojatno zato što dvogodišnja kćerkica zahtijeva mnogo njezine pažnje.

Cijela božićna bajka obitelji Dvornik- Pearce očekuje vas u novom broju magazina Gloria, uz koji ne propustite ukrasni papir na dar.

I najmanji dar bit će ljepši ako je elgantno aranžiran: našim vjernim čitateljima poklanjamo ukrasni papir s logom Glorije uz nekoliko ideja za umatanje.

Linker
17. travanj 2024 10:12