Šarmantna izdanja

Bijele haljine za modnu peticu: Albina i Anđela Ramljak pokazale da je ključ elegancije u jednostavnosti

Nominirane pjevačica i glumica pokazale su da ne vladaju samo svojim umjetničkim poljima, nego i onim modnim, a jednostavnim kreacijama dodale su vlastiti potpis i zasjale na crvenom tepihu.

Dodjela Zlatnog studija okupila je neke od najvećih hrvatskih zvijezda pred kojima je bio prilično težak zadatak, a to je zadovoljiti visoka stilska očekivanja za dugoočekivanu manifestaciju. Večer je bila u najmanju ruku sjajna, a domaće dive su pokazale da im je šetnja crvenim tepihom itekako nedostajala. Dvije dame koje su posebno oduševile odlučile su se za jedan novi klasik - malu bijelu haljinu.

Baš zbog tog modnog odabira među najbolje odjevenima našle su se glumica Anđela Ramljak i mlada pjevačica Albina Grčić. Za ovu priliku, nominirane umjetnice odlučile su odjenuti bijele haljine, a sličnost njihovih outfita svima je zapela za oko. Ipak, nevjerojatna energija obiju dala je njihovim kombinacijama posebnu priču, a svaka je zasjala vlastitim sjajem.

image

Anđela je stajling upotpunila statement nakitom s potpisom Lapidariuma.

RANKO SUVAR/CROPIX CROPIX

Glumica Anđela Ramljak, koja je bila nominirana u kategoriji za najbolju glumicu godine, odlučila se za jednostavnu, ali efektnu haljinu dizajnerice Dijane Viljevac kojom je istaknula duge noge i ramena, a sve je upotpunila cipelama na petu iz trgovine Karla. Osim efektne frizure i make-upa, Anđela je stajling upotpunila statement nakitom s potpisom Lapidariuma - efektne zlatne naušnice je uparila sa zlatnim prstenjem te time pokazala da je jedna od domaćih glumica s najviše stila.

image

Uz malu bijelu haljinu Anđela je odabrala efektnu frizuru i make-up.

DAVOR PONGRACIC/CROPIX CROPIX

Čitajte i: Dame koje su pomele crveni tepih: U trendu su jarke boje za najsvečaniju dodjelu nagrada

Ključ je jednostavnost

Albininu također jednostavnu kreaciju potpisuje glazbeničin omiljeni dizajner Jurica Pirić, odnosno splitski brend Arileo. Pjevačica se odlučila za minimalističku, bijelu haljinu sa zanimljivim otvorom na leđima i štiklama u neonsko žutoj boji. Pjevačica nam je otkrila kako je odluka o jednostavnom outfitu "pala" kako bi ostavila prostora za make-up i frizuru.

image

Pjevačica se odlučila za minimalističku, bijelu haljinu sa zanimljivim otvorom na leđima.

RANKO SUVAR/CROPIX CROPIX

"Moja omiljena serija je Euphoria, naprosto je obožavam gledati, a estetika serije me uvijek iznova očara. Ovaj stajling je apsolutno inspiriran onima kakve tamo imamo prilike vidjeti pa smo se vizažist Karlo Rusan i ja odlučili za efektan make-up koji će doći do izražaja, a ohrabrila sam se i podići kosu, što rijetko radim", kazala nam je Albina.

Čitajte i: Ivana Kovač zablistala u crvenoj toaleti, ali nam je priznala da je bijela ipak njezina ‘prava‘ boja

Mlada glazbenica je bila nominirana u kategoriji za pjevačicu godine, a imala je prilike sjediti pored osobe kojoj se cijeli život divila, Severine.

image

Albina je imala prilike razgovarati s jednom od svojih omiljenih pjevačica.

SRDJAN VRANCIC/CROPIX CROPIX

"Ovu nominaciju doista nisam očekivala, za mene je ovo jedno veliko priznanje. Ali meni to što sjedim ovdje već puno znači. Nedostaju mi ljudi i događanja, a ogromna mi je čast razgovarati sa svojim uzorima. Pa pogledajte, sjedim pokraj Severine!", oduševljeno će Albina.

Linker
05. travanj 2024 17:33