Profimedia, FIA
oporavila se

Bit će zanimljivo: Demi Lovato vraća se na pozornicu godinu i pol nakon predoziranja

Predoziranje sredinom ljeta 2018. pjevačicu Demi Lovato koštalo je godinu i pol liječenja, tableta koje su je vodile u pretilost, kao i psihoterapija. Od tada nije objavila novu pjesmu, no kako pišu strani mediji, Demi se izliječila i ispunit će obećanje koje je fanovima dala lani u studenom, a to je - nova pjesma. Napisala ju je još prije kobnog predoziranja, a poznato je i kada će je i na kojoj pozornici izvesti!

Dan 24. srpnja prije nešto više od godinu i pol dana zamalo je za Demi Lovato (27) bio posljednji na ovome svijetu - tada su joj liječnici zbog predoziranja jedva spasili život. Uslijedila je godina terapija koja je polako odnosila problem s drogom i alkoholom, ali donijela nakupljene kilograme (velikim dijelom zbog lijekova), te psihička kolebanja. O tome je i javno progovarala, često putem društvenih mreža, kada bi primjerice objavila fotografiju na kojoj joj se vidi celulit na bedrima. Objašnjavala je da se je to nekada bio njezin najveći strah, no i da je nakon puno rada na sebi i tome danas dorasla i može se nositi s nesavršenostima u izgledu - ne samo kontrolom težine odnosno prehranom i odlascima u teretanu, već i psihički.

Posljednjih mjeseci izliječena i s obnovljenim snagama intenzivno je radila na glazbenom stvaralaštvu, a sada je poznato da će svoju novu pjemu, baladu, izvesti u nedjelju na prestižnom događanju - dodjeli Grammyja. Napisala ju je prije nego što je njezina karijera naprasito prekinuta s danom kad se predozirala.

Već tjedan dana nakon Grammyja, slijedi novi veliki angažman za Lovato - pjevat će nacionalnu himnu na Super Bowlu! Zanimljivo je da je još 2010, kad je imala 27 godina, na Twitteru napisala: "Jednog dana pjevat ću nacionalnu himnu na Super Bowlu."

San joj se ostvario i ispunjenje snova zasigurno je vjetar u leđa njezinom samopouzdanju nakon liječenja i dugog izbivanja s javne scene.

FIA EXCLU! Demi Lovato smiles as she walk out with her friends doing some errands and a lunch date at Tocaya Organica in Santa Monica after her alleged drug dealer Brandon Johnson was arrested and charged with possession of heroin..06/12/19, Image: 446759489, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, FIA
Profimedia, FIA

Demoni Demi Lovato sežu u rano djetinjstvo i školeske klupe - suočena s bullingom, utjehu je tražila u hrani, a u pubertetu otišla u drugu krajnost i prestala jesti. Ubrzo se pokazala iznimno sposobna u glumi i glazbi, ali ju je nagli uspon odveo prema alkoholu i drogama. Liječila se nekoliko puta i bila 'čista' i trijezna nekoliko godina prije predoziranja koji bi joj trebao biti posljednja lekcija budući da joj je život tada doista visio o najtanjoj niti.

Da je na dobrom putu prema izlječenju, ljetos je poručila natpisom na majici. O njezinim problemima progovorila je i njezina majka.


Možda će vas zanimati i ovo:

Demi Lovato odgovara na napise: 'Prošla sam prejedanje i nejedenje, ali danas znam da sam više od svojih kilograma'

Majka Demi Lovato: 'Bilo je toliko znakova njezine bolesti, a nisam reagirala i pomogla joj'

Demi Lovato objavila prvu fotografiju na kojoj nije retuširana i namjerno pokazala celulit

Linker
20. travanj 2024 02:32