dočepala se slobode

Bivša japanska princeza Mako živi novi život: Sada u ležernom izdanju šeće ulicama New Yorka sa svojim suprugom

Bivša princeza i njezin suprug stigli su u međunarodnu zračnu luku John F. Kennedy u New Yorku 15. studenog, samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja. U ‘velikoj jabuci‘ iznajmili su jednosoban stan s pogledom na rijeku Hudson.

Nakon što se odrekla kraljevske titule, vjenčala za pučanina i preselila se iz Japana u New York, bivša japanska princeza Mako konačno može odahnuti i posvetiti se životu koji je toliko željela. Paparazzi su ih 'uhvatili' u šetnji gradom prvi puta nakon što su došli u New York, gdje Kei Komuro radi u jednoj odvjetničkoj tvrtki.

Oboje su bili vrlo ležerno odjeveni jer sada nije nužno da svakog trenutka paze da su sređeni od glave do pete, što im očito jako odgovara.

image

Bivša princeza Mako i Kei Komuro.

SHIZUO KAMBAYASHI/AFP/PROFIMEDIA

Budući da zakon u Japanu zahtijeva od princeze da napusti carsku obitelj nakon udaje za pučana, princeza Mako odrekla se svojih kraljevskih titula kako bi se udala za Komura. Također je odbila isplatu od 1,3 milijuna dolara od japanske vlade koja se tradicionalno isplaćuje kraljevskim ženama koje izgube svoj kraljevski status kada se udaju

Čitajte i: Zavirite u dom princeze Mako koja se odrekla titule: Japanski ‘Meghan i Harry‘ uselili u jednosoban stan

Bivša princeza i njezin suprug stigli su u međunarodnu zračnu luku John F. Kennedy u New Yorku 15. studenog, samo nekoliko tjedana nakon vjenčanja. U 'velikoj jabuci' su iznajmili jednosoban stan u njujorškoj četvrti "Hell's Kitchen" koji gleda na rijeku Hudson. Njihova zgrada udaljena je svega nekoliko koraka od Central Parka, a stanovi u toj zgradi iznajmljuju se za najmanje 4300 dolara mjesečno.

image

Mako i Kei Komuro 'uhvaćeni' u šetnji New Yorkom i svojim novim kvartom.

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Osim 392 stana, zgrada u koju je par preselio nakon skromnog vjenčanja ima dnevni boravak na krovu, fitness centar, spa i knjižnicu.

Problemi od početka

Par, kojeg zovu 'japanskim Harryjem i Meghan', upoznao se još dok su pohađali Međunarodno kršćansko sveučilište u Tokiju prije deset godina. Zaručili su se 2013., no vjenčanje je odgođeno zbog financijskog spora Komurove majke i njezina bivšeg zaručnika.

image

Supružnici su iznajmili jednosoban stan u njujorškoj četvrti "Hell's Kitchen".

PLANET/PROFIMEDIA

Komuro je završio studij ove godine u travnju i izdao priopćenje u kojem je pokušao objasniti što se točno dogodilo te ponovio da želi pod svaku cijenu oženiti Mako.

Čitajte i: Početak novog, slobodnog života bivše japanske princeze Mako: Nakon vjenčanja za pučanina, ‘pobjegla‘ iz domovine

Vjenčanje je održano bez tradicionalne šintoističke ceremonije, što je japanska javnost osudila, no Mako i Kei odlučili su da im ništa neće stati na put ka sreći.

Linker
18. travanj 2024 07:26